BenQ EW600, bílý

Cena s DPH
22 109 Kč
Cena bez DPH: 18 272 Kč
 
Kód produktu: 448591
Benq

BenQ EW600, bílý [9H.JLT77.1HE]

Tento projektor promítá obraz s poměrem stran 16:10, zásluhou čehož je ideální pro projekci prezentace či obrazovky monitoru. BenQ EW600 lze řadit mezi tvz. normal-throw dataprojektory, protože zvládne promítat s minimální vzdáleností 2,003m. Tento typ tak bude tou správnou volbou v případě, kdy máte k umístění projektoru dostatečný prostor. Přesné nativní rozlišení je 1280 × 800 px. Technologií promítání je DLP. Jako zdroj světla má dataprojektor lampu, která vyniká vysokou svítivostí. Minimální úhlopříčka obrazu má hodnotu 152,4 cm, maximální je pak 457,2 cm. Dataprojektor můžete umístit na strop a na stůl. Díky hmotnosti 2,5 kg zapadá do kategorie miniaturních projektorů.

O produktu

    • Plynulé vedení porad díky celé řadě aplikací
      Aplikace Blizz vám umožňuje zahájit videokonference na kterémkoli místě. Modul TeamViewer Quick Support poskytuje IT správcům vzdálený přístup k projektoru za účelem řešení problému. Prostřednictvím kancelářského balíku WPS Office zahrnujícího aplikace Writer, Presentation a Spreadsheets můžete na poradách vytvářet dokumenty ve spolupráci se členy vašeho týmu. Prohlížeč FireFox navíc nabízí připojení k internetu, abyste mohli v případě potřeby cokoli vyhledat.

  • Vše potřebné ve vašich rukou
    BenQ Smart Control rychle přemění váš chytrý telefon na inteligentní dálkový ovladač, který přispěje k plynulému vedení porad a pomůže vám dokončit úkoly přímo na místě.
  • Rozhraní USB eliminující nutnost připojení počítače
    Prostřednictvím portu USB typu A na projektoru EW600, který podporuje celou řadu formátů souborů včetně JPEG, PDF, Microsoft Word, Excel, PowerPoint a dalších, můžete snadno promítat snímky nebo dokumenty na projekční plochu přímo bez potřeby počítače.
  • Bezdrátová projekce
    Stačí přinést váš chytrý telefon, tablet nebo notebook a ihned můžete začít promítat obsah zobrazený na vašem zařízení na projekční plochu. Toto bezdrátové řešení eliminuje potřebu kabelů a přináší možnost okamžité a pohodlné spolupráce mezi členy týmu, což zvyšuje produktivitu na poradách. * Pro použití funkce bezdrátové projekce je nutné vložit dodaný bezdrátový modul.
  • Maximalizace efektivity vašeho flexibilního týmu
    Funkce bezdrátové projekce zajišťuje bezproblémovou spolupráci podporující inovace. Všechny důležité soubory lze uložit na kompaktní USB flash disk, takže můžete vést porady agilním a profesionálním způsobem. Zvyšte efektivitu porad díky možnosti dokončení úkolů přímo na místě. Díky rychlému a jednoduchému nastavení lze začít porady ihned, jakmile budete připraveni.
mogo-pro-plus

 

Technická specifikace
Rozlišení 1280 × 800 px
Svítivost 3 600 lm
Kontrastní poměr 100 000:1
Technologie DLP
Poměr stran 16:10
Zdroj světla Lampa
Umístění Na stůl, na strop
Plocha obrazu 152,4 cm (60") min - 457,2 cm (180") max
Hlučnost 33 dB
Projekční vzdálenost Od 2 m do 6,01 m
Rozměry 296 × 120 × 232 mm
Hmotnost 2,5 kg

Obsah balení:

  • Projektor BenQ EW600,
  • Napájecí kabel
  • Dálkové ovládání s bateriemi
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na BenQ EW600, bílý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.