Ben 10: Omniverse Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ben 10: Omniverse - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 208557
D3EN dabing

Ben 10: Omniverse [XBOX 360]

Ben 10: Omniverse je jediná hra založená na vysoce očekávané populární pohádkové sérii od Cartoon Network, Ben 10: Omniverse. Tato zcela nová série populárního hitu na televizních obrazovkách v sobě zahrnuje dvě časová období, které následují kroky hrdiny Bena Tennysona v jeho dětského a mládežnického letech. Novinkou Omniverse je hrdina Rook, který se stává Beňová pomocníkem.

V Ben 10: Omniverse se hráči přenesou do dětského a mládežnického dob Bena Tennysona, přičemž mají možnost zvolit si z 13 rozdílných forem hrdinských příšer, včetně nových jako Bloxx a Gravattack. Hra Vám nabídne boje v akcí napumpování levelech, které se odehrávají ve vetřelecké městě Undertown a ostatní, sérií inspirovaných prostředích. Rook, nový Benův hrdinní partner zazáří ve hře se svým Proto-Tool nástrojem, švýcarským kapesním nožíkem budoucnosti, který lze transformovat do množství užitečných zbraní, což Vám nabídne zcela nové možnosti boje.

  • Hraj za Bena v minulosti a budoucnosti. Fanoušci série mají možnost poprvé okusit svět v kůži Bena z jeho mladých a teenagerského dob.
  • Nový hrdina Rook! Hra Vám nabídne absolutně novou postavičku série Rookie, nebojácného avšak nezkušeného instalatéra připraveného bojovat bok po boku s hlavním hrdinou Benem .. Rook má na výběr z množství fantastických zbraní díky svému Proto-Tool multifunkčnímu nástroji, který se transformuje do množství variabilních zbraní jako Blaster, Power Sword, Quantum Staff.
  • Hra se odehrává v prostředí z absolutně nové série Ben 10. probojujte se přes nové prostředí inspirovaných populární televizní show, které Vás zavedou na místa jako Undertown nebo nové základně Plumber base v Max shopu!
  • Bavte se nikdy nekončící akcí. Ben 10 Vám nabízí vzrušující zážitek, postavičky a příběh inspirované populární televizní sérií Ben 10: Omniverse. Vyberte si z 13 různých forem hrdinských vetřelců jako Bloxx a Gravattack.
  • Více způsobů jak si užít zábavu. Ben 10: Omniverse Vám nabízí perfektní kampaň v singleplayer a kooperativním módu.

  • Recenze na Ben 10: Omniverse

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.