Bayonetta & Vanquish (10th Anniversary Bundle) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Bayonetta & Vanquish (10th Anniversary Bundle) - XBOX ONE
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 405370
SEGAEN dabing

Bayonetta & Vanquish (10th Anniversary Bundle) [PS4]


Bayonetta & Vanquish vyjdou na konzole PS4 a Xbox One poprvé remastrované v této akční dvoj-verzi. 4K grafika při 60fps je dostupná na konzolích Xbox One X anebo Playstation 4 Pro. Na oslavu tohoto 10. výročí Bayonetty & Vanquish, toto balení bude obsahovat Steelbook.


Bayonetta
Vysoko stylizovaná akční hra od tvůrce Hideki Kamiya (stojícího za takovými herními ikonami jako Okami, Resident Evil 1 a 2, či Devil May Cry). Čarodejnice ovládající síly, které daleko převyšují možnosti smrtelníků, bojují s nepřátely s andělskou tváří a s rozměry doposud nevídanými.


Animace a pohyby hlavní hrdinky mají až baletní charakter a tak hráče nejen oslní svým uměním rozsekat nepřítele na cimpr campr, ale ještě si užijí estetiky a ladnosti až až. Bayonetta svou akcí a intenzivním zážitkem z boje určuje nový směr akčních her.


Vanquish
Střílečka ve stylu Gears of War, od autorů kritikou ověnčené Bayonetty. Děj hry se odehrává na vesmírné stanici umístněné na oběžné dráze Země v daleké budoucnosti, kdy věčný spor USA s Ruskem je vyhrocený použitím inteligentních robotů namísto vojaků.



Recenze na Bayonetta & Vanquish (10th Anniversary Bundle)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.