Battlewake PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 404097
PerpEN dabing

Battlewake [PS4]

Chaos širých moří přichází ke Battlewake, VR námořní bojové hře od tvůrců Raw Data a CREED: Rise to Glory. Staňte se mýtickým pirátským lordem, velte masivní bojové lodi a ovládejte starodávnou magii během toho jak se vydáte na největší námořní válku dosud.

Obsahuje herní režimy pro každý herní styl, od singleplayer PVE, přes kooperativní multiplayer, po PVP souboje na smrt, Battlewake přináší dobrodružství plné energie, lodí a vodního chaosu.

  • Staňte se Diego, Rev, Calavera nebo Zhang a vykouzlíte starodávnou magii pro speciální a ultimátní útoky. Vypusťte mocné tsunami, pošlete nepřátelské lodě létat v bouřkových smršti, a doslova vypusťte Krakena.
  • Navigujte napříč epickým 20 kapitolovým příběhem pirátského lorda, který chce najít starodávný trůn síly v sólo nebo kooperačním kampaňovém režimu, pracujte spolu abyste splnili cíle v dynamickém Warfare režimu, nebo přijměte pirátů život ve FFA PVP deathmatch režimu.
  • 13 různých lodních zbraní, které těží inspiraci z obou reálných i imaginárních námořních bojů. Velte flak kanónem, balisty, sekery-předmětem, a dalším.
  • Z vaší kapitánské kajuty utrácejte vaše zlato vydělané ze zápasů abyste vylepšili arzenál a statistiky vaší lodi, také jak zlepšovaly vaše pirátské schopnosti když získáte úrovně, na zvrácení boje ve váš prospěch.
  • Surviov propracovaný vtahující systém vozidel simuluje vzrušují plavbu po volném moři aniž způsoboval mořskou nemoc.



    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


    Hra vyžaduje PlayStation VRa PlayStation kameru pro PS4.

  • Recenze na Battlewake

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.