Battletech [Steam]

Digitální distribuce
1 029 Kč
309 Kč
Cena bez DPH: 255 Kč
 
Kód produktu: 435016
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Battletech [Steam] [PC digital]


Od původního tvůrce BATTLETECH/MechWarrior Jordana Weismana a vývojářů oceňované série Shadowrun Returns pochází nová generace tahových taktických bojů Mech.


Píše se rok 3025 a galaxie je uvězněna v cyklu věčné války, v níž bojují vznešené rodiny s obrovskými mechanizovanými bojovými vozidly zvanými BattleMechs. Převezměte velení nad svým vlastním žoldnéřským oblečením „Mechov a MechWarriors“, kteří je pilotují, a snažíte se udržet na hladině, když se ocitnete vtažení do brutální mezihvězdné občanské války. Vylepšujte svou základnu operujících hvězd, vyjednávejte žoldnéřské smlouvy s feudály, opravte a udržujte své stárnoucí BattleMechs a proveďte zničující bojové taktiky, abyste porazili své nepřátele na bojišti.


Vlastnosti:


  • Rozkazujte četě měchů ve hře založené na tazích - Nasaďte do boje více než 30 BattleMechů v nejrozmanitějších kombinacích. Využijte terén, určování polohy, výběr zbraní a speciální schopnosti k tomu, abyste překonali a obehráli své protivníky.
  • Spravujte svou žoldnéřskou společnostNábor, přizpůsobení a vývoj jedinečných MechWarriors. Vylepšete a přizpůsobte si svou základní loď. Jako žoldák cestujte po širokém prostoru, podnikejte mise a spravujte svou pověst v různých šlechtických domech a místních frakcích.
  • Zúčastněte se zoufalé občanské války - Ponořte se do příběhu násilně svržené vládkyně, která vede brutální válku, aby vzala zpět svůj trůn s podporou vaší ragtagové žoldnéřské společnosti.
  • Upravujte své Mechy - Použijte svůj MechLab k údržbě a vylepšování svých jednotek a nahraďte poškozené zbraňové systémy náhradními částmi nalezenými na bojišti.
  • PvP módy pro více hráčů - Přizpůsobte si své „Mechs and MechWarriors“ tak, abyste se postavili tváří v tvář svým přátelům, soutěžili proti soupeřům online nebo skočili do režimu potyčky pro jednoho hráče a otestovali své strategie proti AI.

  • Název vydavatele: Paradox Interactive
  • Název vývojáře Harebrained Schemes
  • Datum vydání: 24.04.2018
  • Pegi: 12
  • Žánr: Strategie
    Minimální požadavky:
    Operační systém: 64bit Windows 7 nebo vyšší
    Procesor: Intel® Core™ i3-2105 nebo AMD® Phenom™ II X3 720
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia® GeForce™ GTX 560 Ti nebo AMD® ATI Radeon™ HD 5870 (1 GB VRAM)
    Pevný disk: 35 GB volného místa
    DirectX®: 11
    Zvuková karta: Kompatibilní s DirectX 9


    Jedná se o digitální verzi hry Battletech, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Copyright© 2018 Harebrained Holdings, Inc. All Rights Reserved. MechWarrior and BATTLETECH® are registered trademarks of Microsoft Corporation in Europe, the U.S., and other countries, and are used under license. Published by Paradox Interactive AB. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Battletech [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.