Battlefield 3 (Premium Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Battlefield 3 (Premium Edition) - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 210607
ElectronicEN dabing

Battlefield 3 (Premium Edition) [XBOX 360]

Balení obsahuje základní hru Battlefield 3 a balíček datadisků Battlefield 3: Premium CZ.



Battlefield 3
Ve hře Battlefield 3 si zahrajete za elitního vojáka US Marines. Srdce Vám rozbuší singleplayer i bezkonkurenční multiplayer v misích rozesetých po celém světě. Nový engine Frosbite 2 posune tuto střílečku na úplně novou úroveň.

Vývojové studio DICE si drží náskok před konkurencí. A díky inovacím v herním enginu má Battlefield 3 vynikající kvalitu obrazu, rozlehlé arény, masivní destrukční model, dynamický zvuk a neuvěřitelně realistické animace postav. Kulky Vám budou létat kolem uší, stěny se zhroutí při zásahu a výbuch Vás přitlačí k zemi.



  • Battlefield 3 pracuje na enginu Frosbite 2, nejvýkonnějším engine, na kterém jsou animace, výbuchy, osvětlení a zvuky propracovanější a reálnější
  • Vžijte se do boje-uslyšíte, jak budou kulky narážet do stěn blízko Vás, zatímco budete tahat padlé kamarády do bezpečí. Bojové peklo zaútočí na vaše smysly a budete mít pocit, jako byste byli přímo v akci
  • Využijete všechny možné bojové prostředky, ať už pozemní či letecké a námořní
  • Bojujte na známých i nečekaných místech v USA, na Středním východě a Evropě. Úzké uličky měst se střídají se zpustošen předměstím a bojem v otevřené krajině



    Battlefield 3: Premium
    Battlefield 3: Premium je balíček s velkým množstvím tematicky zaměřeného obsahu, který Vám nabízí možnost zahrát si všechny připravované rozšíření do hry Battlefield 3 přednostně, obohatit si možnosti úprav vlastního vojáka a získat řadu exkluzivních předmětů do hry. To vše za jednu skvělou cenu.

    V rámci Battlefield 3: Premium získáte všech pět tematických rozšiřujících balíčků pro Battlefield 3 včetně dvoutýdenního přednostního přístupu do akce. Získáte také velké množství unikátních herních předmětů, které nelze získat nikde jinde. Jde například o nůž ACB-90, sadu psích známek a exkluzivně kamufláže pro vojáky i zbraně. Jako člen klubu Battlefield 3: Premium získáte také přístup k novým funkcím, jako je například možnost resetovat statistiky, dostat přednostní místo ve frontách na serverech a vytvářet nové emblémy pro čety.

    Ať už využijete unikátní předměty, přednostní přístup, nebo nové funkce, Battlefield 3: Premium Vám přináší bezkonkurenční multiplayerový zážitek.



  • Získejte dvoutýdenní přednostní přístup ke všem budoucím rozšířením pro Battlefield 3 .
  • Všichni Vás okamžitě poznají díky jedinečným předmětem, jako jsou nůž ACB-90 či sada prémiových psích známek pro Battlefield 3 . Další speciální úpravy můžete převisy prostřednictvím nových exkluzivních kamufláž pro vojáky a zbraně a čekají Vás také nové úkoly.
  • Battlefield 3: Premium nabízí unikátní možnost resetu statistik skóre/minut, kills/deaths a výher/proher, pokud chcete začít se svým vojákům v multiplayeru znovu od začátku. Výjimečnost Vašeho statutu se dále projeví v prioritním přístupu na servery, širší nabídce emblémů pro čety a možností permanentně uchovávat pět oblíbených Battle Reports.
  • Získejte náskok během speciálních víkendů s možností zisku dvojnásobku XP a zúčastněte se exkluzivních akcí určených pouze pro členy Battlefield 3: Premium.
  • Experti ze studia DICE Vám ve videích odhalí herní tipy i detailní strategie a umožní Vám nahlédnout do zákulisí vzniku chystaných rozšíření.

    Rozšíření pro Battlefield 3 obsažené v Battlefield 3: Premium obsahují celkem 20 map, 20 nových zbraní, více než 10 nových kusů bojové techniky, 4 nové herní režimy, více než 30 úkolů a více než 20 psích známek.



    Balení obsahuje rozšiřující balíčky Battlefield 3: Back to Karkand, Battlefield 3: Close Quarters, Battlefield 3: Armored Kill, Battlefield 3: Aftermath a Battlefield 3: End Game.



    Battlefield 3: Back to Karkand
    Masivní tematický datadisk ke hře Battlefield 3 obsahuje čtyři klasické Battlefield 2 mapy propracované pomocí technologie Frostbite 2.



  • Hrajte na čtyřech legendárních Battlefield 2 mapách odvážné propracovaných pomocí technologie Frostbite 2.
  • Ovládejte nová vozidla-APC, pouštní buginu a stíhačku s vertikálním startem.
  • Rozšiřte svůj arzenál o 10 nových zbraní, které můžete pouzívat iv základní hře .
  • Zapojte se do klasického režimu Conquest Assault známého z Battlefield 2.



    Battlefield 3: Close Quarters
    Battlefield 3: Close Quarters je tematické rozšíření, které přenáší týmovou hratelnost hry Battlefield 3 do stísněných vnitřních prostor. Zběsilý boj pěchoty na blízko v Close Quarters zobrazuje široké spektrum soubojů, které dokáže přinést jen Battlefield 3 , od velkých otevřených prostředí po přestřelky uvnitř. Hra Battlefield 3: Close Quarters je umocněna bezprecedentní destrukcí ve vysokém rozlišení (HD Destruction), novými způsoby hraní, delší výdrží a novými zbraněmi včetně karabiny ACW-R, odstřelovač pušky M417, kulometu L86LSW a taktické automatické pistole M5K.

    HD destrukce v Battlefield 3: Close Quarters Vám umožňuje využít prostředí přeměnou celých lokalit na ruiny. Vše od nábytku po omítku může být rozstrieľané na kusy a můžete vidět výsledek této spouště jako střepiny a úlomky hromadící se na podlaze. Stísněný design úrovní a mnoho příležitostí pro vertikální hratelnosti vytvářejí vysoce kompetitivně prostředí.



  • Zapojte se do zběsilých a neúprosných bojů pěchoty na 4 nových mapách.
  • HD destrukce Vám umožňuje proměnit celé lokality na ruiny.
  • Získejte 10 nových zbraní a použijte je iv základní hře .
  • Dokončete 10 nových misí pro získání 5 jedinečných psích známek.



    Battlefield 3: Armored Kill
    Battlefield 3: Armored Kill je další digitální rozšiřující balíček v sérii Battlefield 3 a přináší velké množství exkluzivního herního obsahu, nová vozidla, úkoly a další.

    Battlefield 3: Armored Kill posouvá boje strojů na novou úroveň, jak to dokáže jen série Battlefield , a nabízí 5 nových ovladatelných vozidel, včetně mobilního dělostřelectva, tanků a protitankových zbraní spolu s více než 20 specifickými odemykatelnými bonusy pro jednotlivá vozidla. Dostanete také možnost nasadit úplné nové podpůrné letectvo a rozsévat smrt z oblohy.

    V Armored Kill se představuje zcela nový režim v sérii Battlefield , režim Tank superiorita, ve kterém se setkávají těžká vozidla s cílem kontrolovat klíčové oblasti na mapě.

    Vyzkoušejte si zasněžené pohoří Alborz Mountain, stejně jako otevřený terén pouště v Bandar Desert, největší mapě v historii série Battlefield !



    Hra vyžaduje připojení k síti internet!

  • Recenze na Battlefield 3 (Premium Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.