Battle Axe (Special Edition) PS5

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 451071
NumskullEN dabing

Battle Axe (Special Edition) [PS5]

Battle Axe, inspirovaný klasickými adventurami z 80. a 90. let, je arkádová hack & slash shora dolů, kterou vytvořil zkušený pixelový umělec Henk Nieborg. Battle Axe obsahuje vysoce kvalitní vizuální prvky, věrné herním mechanismům a hudbu od legendárního skladatele VGM Manamiho Matsumae – retro hráči se radují!

Special Edition obsahuje:

  • Battle Axe plnou hru
  • Originální Soundtrack

O hře:

Od té doby, co si vy a vaši lidé pamatujete, vaše vlast Mercia byla držena v tyranském sevření „Etheldreda“; despotická čarodějnice, která sídlí ve zdánlivě neproniknutelné věži ve vzdálených ledových pustinách na severu. Každých sedm let posílá své armády na jih, aby vybírali obyvatele z každého města, kteří budou vystaveni životu v otroctví, a už o nich nikdo neuslyší.
Šampionům po celé zemi se odešle výzva, aby je prosili, aby ukončili její vládu. Na hovor odpovídají skřítek, čaroděj a záškodník. Přidejte se k této skupině hrdinů na jejich výpravě za poražením zla ze země a poražte Etheldred jednou provždy!
Společnost Numskull Games se spojila s Henkem Nieborgem, aby přinesla svou retrogamní kampaň na Kickstarteru širšímu publiku a vytvořila krásnou krabicovou edici Battle Axe. Mnohem více o hře a tvůrcích se dozvíte na stránce Kickstarter.


Klíčové vlastnosti

  • Pixel art zábava – dobrodružství pro nadšence pixel artu s nádherně navrženými postavami a prostředími, které si vychutnáte při každém záběru
  • Dobrodružství Hack n' slash
    známé, ale oživené díky novým herním prvkům, vylepšeným ovládacím prvkům a animacím dokonalým v pixelech
  • Vychutnejte si nadčasovou melodii
    vynikající soundtrack od legendárního skladatele Manamiho Matsumae
  • Sólo nebo kooperace
    vyberte si ze tří detailně propracovaných hrdinů, se kterými se pusťte do hledání, hrajte sami nebo s přítelem v místním kooperaci
  • Inspirováno klasikou
    inspirované žánrovými klasikami jako Gauntlet a Golden Axe

Trailer


Recenze na Battle Axe (Special Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.