Battle Axe (Badge Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Battle Axe (Badge Edition) - PS4
Cena s DPH
1 069 Kč
Cena bez DPH: 883 Kč
 
 
Kód produktu: 418880
NumskullEN dabing

Battle Axe (Badge Edition) [NSW]


Battle Axe, inspirovaný klasickými dobrodružnými hrami 80. a 90. let, je arkádová hack-slash od shora dolů hra, kterou vytvořil zkušený pixelový umělec Henk Nieborg. Battle Axe obsahuje vysoce kvalitní vizuální prvky, věrné formování herních mechanismů a hudbu od legendárního skladatele VGM Manami Matsumae – retro hráči se budou radovat!


Dokud si vy a vaši lidé pamatujete, vaše vlast Mercie byla držena v tyranském sevření „Etheldreda“; despotická věštkyně, která sídlí ve zdánlivě neproniknutelné věži ve vzdálených ledových pustinách na severu. Každých sedm let vysílá své armády na jih, aby vybírala obyvatele z každé městské části, kteří budou podrobeni otrockému životu, a už o nich nebude nikdy slyšet.


Je vyslán hovor s šampiony po celé zemi, kteří je prosí, aby ukončili její vládu. Na hovor odpovídá skřítek, čaroděj a loupežník. Připojte se k této skupině hrdinů na jejich cestě za přemožením zla ze země a poražte Etheldreda jednou provždy!


  • Pixel art fun - dobrodružství pro nadšence pixelového umění s nádherně navrženými postavami a prostředími, které si můžete vychutnat při každém záběru.
  • Hack n ‘slash adventura - známá, ale oživená díky novým herním prvkům, vylepšenému ovládání a pixelovým perfektním animacím.
  • Vychutnejte si nadčasovou melodii - vynikající soundtrack od legendárního skladatele Manamiho Matsumaeho.
  • Sólo nebo kooperace - vyberte si ze tří vysoce podrobných hrdinů, kteří se mohou vydat na svou výpravu, hrát sami nebo s přítelem v místní kooperaci.
  • Inspirováno klasikou - inspirováno žánrovými klasikami jako Gauntlet a Golden Axe.
    Battle Axe (Badge Edition) obsahuje sadu 6 smaltovaných odznaků.
    battleNSW


Související produkty (1)


Recenze na Battle Axe (Badge Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.