Batman: Return to Arkham Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Batman: Return to Arkham - PS4
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 352902
WarnerEN dabing
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 439 Kč

Batman: Return to Arkham [XBOX ONE]


Hra Batman: Return to Arkham spojuje hry Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City , dvě z nejvíce kritiky vychválení her na poslední generaci herních konzolí . Obě budou remasterované pro next-gen konzole PlayStation 4 a Xbox One , poprvé v cenami ověnčené sérii Batman: Arkham .

Tato kolekce hráčům nabízí možnost si zahrát první dva tituly ze série Batman: Arkham , hry budou obsahovat všechny bonusy Game of the Year edici a stažitelný obsah pro obě hry. Nyní s vylepšenou grafikou, také s vylepšenými modely, prostředím, osvětlením, efekty a stínováním.

Batman: Arkham Asylum:

Hra Batman: Arkham Asylum Vám nabízí jedinečné temné dobrodružství, kterému nechybí pravá atmosféra a které Vás zavede do nitra arkhamského útulku-gothamské psychiatrické kliniky pro šílených zločinců. Pohybovat se budete ve stínech, zasévat strach do srdcí nepřátel a čelit Joker a dalším nechvalně proslulým darebákům z Gothamu, kteří se útulku zmocnili. S využitím celé řady Batmanových technických vymožeností a díky jeho schopnostem se z Vás stane neviditelný predátor, který se snaží zmařit Jokerovy zvrhlé plány.

Pro hru Batman: Arkham Asylum byl exkluzivně vytvořený scénář pochází z pera známého autora příběhů o Batmanovi, pětinásobného držitele ceny Emmy, Paula Dini, který se podepsal například pod Lost a Batman: The Animated Series.

  • Využijte jedinečný bojový systém FreeFlow, ve kterém je možné plynule spojovat neomezený počet kombinovaných úderů a který umožňuje postavit se početným skupinám Jokerových padouchů v surových bitkách muže proti muži.
  • Ujměte se vyšetřování jako Batman, který řeší spletité případy s využitím špičkových technologií a nástrojů, jako jsou rentgenové skenery, snímače otisků prstů, sprej"Amidu Black" či sledovač feromonů.
  • Postavte se největším padouchem Gothamu, včetně Jokera, Harley Quinn, Victora Zsasza a krokodýlího zabijáka.
  • Staňte se neviditelným predátorem a lovcem nepřátel, jako Batman šiřte strach jen svým smíchem a díky jedinečnému systému pozorovacích bodů se pohybujte, aniž jste byli sami odhalen.
  • Vyberte si z řady způsobů, jak se zbavit protivníků-smeťte je z oblohy, vrhněte je proti zdi a sledujte vše kamerou predátora, která Vám přiblíží dění v okolí.
  • Prozkoumejte každý centimetr arkhamského útulku a volně se prohánějte po nechvalně známém ostrově, který se poprvé představuje v celé své drsné kráse.
  • Vyzkoušejte si, jaké to je používat Batmanových batarangy, výbušný aerosolový gel, netopýří spár Batclaw, sonar a odpalovač lana.
  • Plněním tajných úkolů v herním světě se Vám zpřístupní další tajemství a prostřednictvím bodů zkušeností můžete vylepšovat a upravovat svoji výstroj.
  • Vychutnejte si naprostou svobodu pohybu superhrdiny v herním prostředí, pomocí Batmanových háků se dostávejte kamkoli budete chtít, skokem překonejte libovolnou výšku a plachtěním se vydejte kterýmkoliv směrem.


    Batman: Return to Arkham obsahuje navíc:

  • Challenge mapy-Scarecrow Nightmare, Crime Alley, Prey in the Darkness Map Pack (2 mapy), Insane Night Map Pack (2 mapy)



    Batman: Arkham City:

    Hra Batman: Arkham City staví na intenzivních, atmosférických základech hry Arkham Asylum , a posílá Vás do Arkham City, nového"domova" všech kriminálníků, gangsterů a šílenců z Gotham City. Odehrávající se mezi silně opevněnými zdmi rozlehlé čtvrti v centru Gotham City, toto očekávané pokračování přináší zcela nový příběh, který spojuje nové hvězdné obsazení klasických postav a vražedných darebáků ze světa série Batman, se širokou škálou nových a vylepšených herních prvků, které Vám poskytnou dokonalý zážitek v roli Temného rytíře.


  • Batman: Arkham City nabízí skutečně autentický Batman zážitek s pokročilou, přesvědčivou hratelností na všech úrovních: akční pouliční boje, tiché plížení, forenzní vyšetřování, epické souboje se superzloduchů a nečekané pohledy do zmučené Batmanových duše.
  • Catwoman je plně hratelná postava, která má svůj vlastní příběh v hlavní hře, který se plynule prolíná s příběhem Batmana. Její navigační schopnosti, bojové pohyby a vybavení jsou speciálně navrženy tak, aby přinesly úplný a jedinečný zážitek.
  • Batmana čekají velmi koordinované, simultánní útoky ze všech stran, když gangy Arkhamu zapojí těžké zbraně a zcela nové AI do boje. Batman proti tomu může postavit dvojnásobný počet bojových animací.
  • Batman má přístup k novému vybavení, jako je Cryptographic Sequencer V2 a dýmovnice, stejně jako nové funkce pro již existující vybavení, které rozšiřují škálu Batmanových možnosti bez přidání extra zátěže na jeho opasek.
  • Pětinásobný vítěz Emmy Award, Paul Dini, se vrátil a napsal zcela nový příběh pro hru Batman: Arkham City , která Vás zavede hluboko do nemocného srdce Gothamu.
  • Po uzavření Arkham Asylum a vězení Blackgate, nový starosta Gotham City, Quincy Sharp nařídil přemístění všech vězňů do Arkham City-rozlehlého nového super vězení, pětkrát většího než Arkham Island, skládajícího se z celé řady průmyslových oblastí, kultovních míst a památek Gothamu .
  • Ve hře potkáte mnoho postav ze světa série Batman, včetně takových jako jsou Catwoman, Two-Face, Harley Quinn, Penguin, Hugo Strange, Victor Zsasz, Calendar Man, The Joker, Riddler a dalších.
  • Mark Hamill a Kevin Conroy si zopakovali svou roli při nadabovaných Jokera resp. Batmana.


    Batman: Return to Arkham obsahuje navíc:

  • stahovatelné misi do hry-"Harley Quinn Revenge", která obsahuje více než 2 hodiny herní doby, nový obsah, nový příběh a nepřátel, možnost hrát jako Batman a Robin, nové prostředí a nové předměty.
  • Stahovatelný obsah do hry-Catwoman Pack, Robin Bundle Pack, Nightwingom Bundle Pack, Arkham City Skins Pack a Challenge Map Pack.
  • Film Batman: Year One.


  • Recenze na Batman: Return to Arkham

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.