Batman: Arkham Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Batman: Arkham Collection - XBOX ONE
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 401359
WarnerEN dabing

Batman: Arkham Collection [PS4]

Batman: Arkham Knight Game of the Year Edition
Batman: Arkham Knight (Game of the Year Edition)kombinuje poslední část cenami ověnčené trilogie z města Arkham a obsah Season Passu. Tato verze přináší unikátní předělání ikonického vozidla Batmobile. Hra kombinuje vysoce očekávané a legendární vozidlo s kritiky vychválení herním stylem trilogie.

Ve hře Batman: Arkham Knight dojde cenami ověnčená Arkhamtrilogie ke svému epickému rozuzlení. Vyvinutý exkluzivně pro nextgen konzoly se v Batman: Arkham Knight představuje unikátní navržená verze Batmobile. Netrpělivě očekávané legendární vozidlo v kombinaci s uznávanou hratelností série ArkhamVám nabízí maximální a úplný Batman zážitek, kde Vás čeká přehánění se ulicemi a stoupání po panoramatu celého Gotham City. V tomto výbušném finále čelí Batman největší hrozbě městu, které přísahal chránit, protože Scarecrow se vrací, aby sjednotil super zločinců z Gotham City a zničil Batman jednou provždy.



  • Prožijte kompletní Batman zážitek, ve kterém Temný Rytíř vstupuje do závěrečné kapitoly Arkhamtrilogie. Staňte se nejlepším detektivem na světě jako nikdy předtím díky Batmobile a vylepšeními v takových ikonických schopnostech jako je FreeFlow Combat, stealth akce, forenzní vyšetřování a navigace.
  • Batmobile se představuje ve zcela novém a originálním designu s výrazným vizuálním vzhledem a řadou palubních high-tech zařízení. Navržen tak, aby byl plně pojízdný po celém herním světě a schopný transformace z vysokorychlostního stíhacího režimu na vojenský stupeň bojového režimu, toto legendární vozidlo je jádrem designu hry a umožňuje Vám trhat asfalt v neuvěřitelné rychlosti v honbě za nejnebezpečnějšími zločinci Gotham City. Toto kultovní vůz také rozšiřuje Batmanových schopnosti v každém ohledu, od navigace a vyšetřování po boj a řešení hlavolamů pro vytvoření skutečného a plynulého pocitu spojení člověka a stroje.
  • Batman: Arkham Knight přináší totální válku do Gotham City. Potyčky z Batman: Arkham Asylum, které přerostly do ničivého spiknutí proti vězňům v Batman: Arkham Cityvyvrcholí v konečném souboji o budoucnost Gotham City. Osud města visí na vlásku, protože Scarecrow se s spojil s Arkham Knightem, zcela novou a originální postavou ve světě Batman, stejně jako rozsáhlým seznamem dalších nechvalně známých zločinců, včetně Harley Quinn, Penguin, Two-face a Riddler.
  • Poprvé máte možnost prozkoumat celé Gotham City v úplně otevřeném a volném herním světě. S více než pětkrát větší rozlohu než v Batman: Arkham Cityožívá Gotham City se stejnou úrovní pozornosti k detailům, kterou jsou známé hry série Arkham.
  • Plně se ponořte do chaosu, který propukl v ulicích Gotham City. Setkání s kriminálníky jsou zaručeny a zároveň Vám nabízejí možnost zaměřit se na individuální chytání zločinců, nebo sledování základního příběhu.
  • K dispozici máte více bojových pohybů a high-tech zařízení, než kdykoliv předtím. Nová schopnost používat zařízení během plachtění umožňuje Batmanovi používat batarangy nebo vystřelovací hák během létání, zatímco jeho opasek byl opět vylepšen o zcela nové zařízení, které rozšiřují jeho schopnosti v oblasti vyšetřování, stealth propadů a bojových dovedností.



    Batman: Arkham Knight (Game of the Year Edition) obsahuje:

  • Hru Batman: Arkham Knight

    Season Pass:

  • Nové mise v příběhu
  • Dodatečných super zločinců
  • Legendární verze Batmobile
  • Pokročilé mapy výzev
  • Alternativní kostýmy pro postavy
  • Nové závodní tratě na ježdění





    Batman: Return to Arkham
    Hra Batman: Return to Arkhamspojuje hry Batman: Arkham Asyluma Batman: Arkham City, dvě z nejvíce kritiky vychválení her na poslední generaci herních konzolí. Obě budou remasterované pro next-gen konzole PlayStation 4a Xbox One,poprvé v cenami ověnčené sérii Batman: Arkham.

    Tato kolekce hráčům nabízí možnost si zahrát první dva tituly ze série Batman: Arkham,hry budou obsahovat všechny bonusy Game of the Year edica stažitelný obsah pro obě hry. Nyní s vylepšenou grafikou, taktéž s vylepšenými modely, prostředím, osvětlením, efekty a stínováním.

    Batman: Arkham Asylum:

    Hra Batman: Arkham AsylumVám nabízí jedinečné temné dobrodružství, kterému nechybí pravá atmosféra a které Vás zavede do nitra arkhamského útulku-gothamské psychiatrické kliniky pro šílených zločinců. Pohybovat se budete v stínech, zasévat strach do srdcí nepřátel a čelit Jokerovi a dalším nechvalně známým darebákem z Gothamu, kteří se útulku zmocnili. S využitím celé řady Batmanových technických vymožeností a díky jeho schopnostem se z Vás stane neviditelný predátor, který se snaží zmařit Jokerovy zvrhlé plány.

    Pro hru Batman: Arkham Asylumbyl exkluzivně vytvořený scénář pochází z pera známého autora příběhů o Batmanovi, pětinásobného držitele ceny Emmy, Paula Dini, který se podepsal například pod Lost a Batman: The Animated Series.

  • Využijte jedinečný bojový systém FreeFlow, ve kterém je možné plynule spojovat neomezený počet kombinovaných úderů a který umožňuje postavit se početným skupinám Jokerových padouchů v surových bitkách muže proti muži.
  • Ujměte se vyšetřování jako Batman, který řeší spletité případy s využitím špičkových technologií a nástrojů, jako jsou rentgenové skenery, snímače otisků prstů, sprej "Amido Black" či sledovač feromonů.
  • Postavte se největším zloduchům Gothamu, včetně Jokera, Harley Quinn, Victora Zsasza a krokodýlího zabijáka.
  • Staňte se neviditelným predátorem a lovcem nepřátel, jako Batman šiřte strach jen svým smíchem a díky jedinečnému systému pozorovacích bodů se pohybujte, aniž byste byli sami odhalen.
  • Vyberte si z řady způsobů, jak se zbavit protivníků-smeťte je z oblohy, vrhněte je proti zdi a sledujte vše kamerou predátora, která Vám přiblíží dění v okolí.
  • Prozkoumejte každý centimetr arkhamského útulku a volně se prohánějte po nechvalně známém ostrově, který se poprvé představuje v celé své drsné kráse.
  • Vyzkoušejte si, jaké to je používat Batmanových batarangy, výbušný aerosolový gel, netopýří spár Batclaw, sonar a odpalovač lana.
  • Plněním tajných úkolů v herním světě se Vám zpřístupní další tajemství a prostřednictvím bodů zkušeností můžete vylepšovat a upravovat svoji výstroj.
  • Vychutnejte si naprostou svobodu pohybu superhrdiny v herním prostředí, pomocí Batmanových háků se dostávejte kamkoli budete chtít, skokem překonejte libovolnou výšku a plachtěním se vydejte kterýmkoliv směrem.



    Batman: Return to Arkham obsahuje navíc:

  • Challenge mapy-Scarecrow Nightmare, Crime Alley, Prey in the Darkness Map Pack (2 mapy), Insane Night Map Pack (2 mapy)





    Batman: Arkham City:

    Hra Batman: Arkham Citystaví na intenzivních, atmosférických základech hry Arkham Asylum, a posílá Vás do Arkham City, nového "domova" všech kriminálníků, gangsterů a šílenců z Gotham City. Odehrávající se mezi silně opevněnými zdmi rozlehlé čtvrti v centru Gotham City, toto očekávané pokračování přináší zcela nový příběh, který spojuje nové hvězdné obsazení klasických postav a vražedných darebáků ze světa série Batman, se širokou škálou nových a vylepšených herních prvků, které Vám poskytnou dokonalý zážitek v roli Temného rytíře.



  • Batman: Arkham Citynabízí skutečně autentický Batman zážitek s pokročilou, přesvědčivou hratelností na všech úrovních: akční pouliční boje, tiché plížení, forenzní vyšetřování, epické souboje se superzloduchů a nečekané pohledy do zmučené Batmanových duše.
  • Catwoman je plně hratelná postava, která má svůj vlastní příběh v hlavní hře, který se plynule prolíná s příběhem Batmana. Její navigační schopnosti, bojové pohyby a vybavení jsou speciálně navrženy tak, aby přinesly úplný a jedinečný zážitek.
  • Batmana čekají velmi koordinované, simultánní útoky ze všech stran, když gangy Arkhamu zapojí těžké zbraně a zcela nové AI do boje. Batman proti tomu může postavit dvojnásobný počet bojových animací.
  • Batman má přístup k novému vybavení, jako je Cryptographic Sequencer V2 a dýmovnice, stejně jako nové funkce pro již existující vybavení, které rozšiřují škálu Batmanových možnosti bez přidání extra zátěže na jeho opasek.
  • Pětinásobný vítěz Emmy Award, Paul Dini, se vrátil a napsal zcela nový příběh pro hru Batman: Arkham City,která Vás zavede hluboko do nemocného srdce Gothamu.
  • Po uzavření Arkham Asylum a vězení Blackgate, nový starosta Gotham City, Quincy Sharp nařídil přemístění všech vězňů do Arkham City-rozlehlého nového super vězení, pětkrát většího než Arkham Island, skládajícího se z celé řady průmyslových oblastí, kultovních míst a památek Gothamu.
  • Ve hře potkáte mnoho postav ze světa série Batman, včetně takových jako jsou Catwoman, Two-Face, Harley Quinn, Penguin, Hugo Strange, Victor Zsasz, Calendar Man, The Joker, Riddler a dalších.
  • Mark Hamill a Kevin Conroy si zopakovali svoji roli při nadabovaných Jokera, resp. Batmana.



    Batman: Return to Arkham obsahuje navíc:

  • Utahovatelnou misi do hry-"Harley Quinn Revenge", která obsahuje více než 2 hodiny herní doby, nový obsah, nový příběh a nepřátel, možnost hrát jako Batman a Robin, nové prostředí a nové předměty.
  • Stahovatelný obsah do hry-Catwoman Pack, Robin Bundle Pack, Nightwingom Bundle Pack, Arkham City Skins Pack a Challenge Map Pack.
  • Film Batman: Year One.




  • Recenze na Batman: Arkham Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.