Azure Striker: Gunvolt (Striker Pack) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Azure Striker: Gunvolt (Striker Pack) - NSW
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 409774
NighthawkEN dabing

Azure Striker: Gunvolt (Striker Pack) [PS4]


Azure Striker Gunvolt: Striker Pack spojuje kriticky uznávané Azure Striker Gunvolt a Azure Striker Gunvolt 2 v jednom úžasném balíčku pro PlayStation 4! Díky množství nových funkcí, vylepšení a bonusového obsahu je to skutečně úplný zážitek ze hry Azure Striker Gunvolt. Tyto neuvěřitelné 2D akční plošinové hry se vracejí zpět k japonské klasice z minulých let se svými skvělými ovládacími prvky, svěží grafikou, jedinečnou hratelnou mechanikou, nezapomenutelnými postavami a epickými boss-fightami.


  • Dvě hry v jedné! Hráči mají možnost vlastnit a hrát tak Azure Striker Gunvolt, jakož i jeho pokračování, Azure Striker Gunvolt 2.
  • Podpora vibrací v Dualshock 4 přidává zcela novou vrstvu, která Vás přiblíží k elektrizující akci! Když Gunvolt použije své silné útoky, DualShock začne vibrovat, aby Vás dostal ještě blíž k akci.
  • Grafika a postavy vypadají lépe než kdykoliv předtím, zatímco úpravy herní rovnováhy a všeobecné vylepšení hry byly vytvořeny s cílem vylepšit zážitek.
  • Text ve hře je snazší čitelný a postavy vypadají lépe než kdykoliv předtím ve vysokém rozlišení.
  • Rozložení obrazovky bylo zcela přepracováno pomocí intuitivnějších návrhů a snadno čitelných menu.
  • Všechna DLC z původních verzí, které zahrnují další levely, bossů, bonusové režimy a nové písně, včetně nové skladby vyrobené výhradně pro PlayStation vydání.
  • Intenzivní vysokorychlostní akce side-scrolling! Zažijte rychlé tempo hraní v plynulých 60 FPS.
  • Vyhlazujte nepřátele pomocí blesku! Označte nepřátel svou zbraní a pak je dostaňte do zapomnění pomocí smrtící techniky "bleskového pole" Gunvolta! Pokročilí hráči mohou vyzkoušet bonusy a vyšší skóre poražením dvou nebo více nepřátel najednou.
  • Získejte moc z Lumenovy hymny! Lumen, též múza, má moc oživit Gunvolta, pokud upadne do boje. A pokud se Vám podaří získat dost "kudů" poražením nepřátel, aniž byste způsobili škodu, během hry Vám bude zpívat, čímž vám dodá další podporu.
  • Poražte skupinu "Sumeragi seven"! Čekají na vás mocní bossové a zajímavý příběh. Dokáže "Gunvolt" zastavit ambice skupiny "Sumeragi" dříve, než bude pozdě? Nastal čas na sázku!
  • V Gunvolt 2 se objeví nový mocný nepřítel! Bitva "Gunvolta" se skupinou "Sumeragi" může být u konce, ale ve stínu se objevuje zcela nový nepřítel. Může "Gunvolt" zastavit nebezpečnou zápletku této nové hrozby dříve, než bude pozdě? Hrajte jako "Gunvolt" nebo jeho soupeř "Copen" a zažijte zcela nový herní styl a příběh.
  • "Copen" se připojí k boji! V Azure Striker Gunvolt 2 debutuje "Copen" jako hratelná postava! Jeho vysoce účinná řídící schéma je dost odlišná od Gunvoltu, takže hráči si budou moci hru užít zcela novým způsobem.


Recenze na Azure Striker: Gunvolt (Striker Pack)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.