Azur Lane: Crosswave (Commander's Calendar Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 414293
IdeaEN dabing

Azur Lane: Crosswave (Commander's Calendar Edition) [NSW]


Milovaná střílečka s bočním posouváním Azur Lane mobile je nyní pro Nintendo Switch vybavena jako 3D akční střílečka se stíněním Unreal Engine! Zaměstnejte více než 50+ dívek na lodi, které pomohou vést vaši flotilu k vítězství. Ve verzi Nintendo Switch můžete hrát prostřednictvím režimu Story prostřednictvím objektivu nováčků Shimakaze a Suruga a navíc Taihou a Formidable!


Velitelé si mohou vybrat ze 4 různých herních režimů! Story Mode obsahuje 7 kapitol přes objektivy Shimakaze a Suruga, plus 2 další kapitoly příběhu s nováčky, Taihou a Formidable. V režimu extrémní bitvy si vyberte z více než 100 náročných flotil a bojujte o vzácné předměty a speciální materiály. Zachyťte nové vzpomínky v režimu Foto! Stejně jako původní vydání, hráči mohou měnit pozadí, upravovat mimiku a pózy! Nyní na Nintendo Switch vyberte až 6 znaků s čerstvě aktualizovanými úhly kamery. Režim obsahuje více než 50 dílčích příběhů, které poskytují pozadí bonusových postav!


Před vyplutím vylepšete své postavy tím, že je vybavíte vzácnými předměty nalezenými po úspěšné bitvě nebo řemeslnými výrobky v laboratoři Akashi. Zde si mohou velitelé vyměňovat plány, aby vytvořili novou výstroj, konvertovali materiály na vzácné předměty a získávali odměny. Experimentujte s různými uspořádáními flotil a získejte speciální efekty flotily, které mohou poskytovat herní statistické bonusy.


Ovládejte, miřte a střílejte na příchozí bitevní lodě, letadlové lodě a další nepřátele! V závislosti na podtypu postavy se hráči mohou uhýbat, aby se vyhnuli útokům, nebo aktivovat obranné štíty, rozpoutat torpéda nebo letadla a zapnout speciální útoky specifické pro jednotlivé postavy, aby porazili nepoddajné nepřátele!


azu

Azur Lane: Crosswave (Commander's Calendar Edition) obsahuje:

  • Hru Azur Lane: Crosswave
  • Oboustranný sleeve
  • 12stránkový umělecký kalendář pro rok 2021 (~ 17 x 11 cm)
  • Sběratelská krabice
  • Taihou a Formidable jako hratelné postavy
  • Každá postava má 3 podpůrné postavy a další obsah příběhu.
  • Aktualizovaný režim fotografií s rozšířenými úhly kamery!


Recenze na Azur Lane: Crosswave (Commander's Calendar Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.