Autokamera LAMAX C3

Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
Kód produktu: 452384
Lamax

Autokamera LAMAX C3 [LMXC38]

 

Přestože jsou automobily stále "chytřejší" a bezpečnější, sankce za přestupky i počet policistů neustále roste a počet nehod neklesá. Vlastně spíše naopak. Celkové škody jdou do milionů eur ročně. Stejně tak roste počet nehod, při kterých je viník neznámý nebo je situace sporná. Autokamera LAMAX C3 Vám takové situace pomůže vyřešit. Natáčí ve vysokém rozlišení, samozřejmostí je G-senzor nebo funkce parkovacího režimu či detekce pohybu. Dobrá světelnost objektivu a přísvit pomocí LED diody umožňují také kvalitní noční natáčení. A to nejlepší na konec. Kamera do auta LAMAX C3 je za skvělou cenu.



    • Záznamy ve vysokém rozlišení Full HD
      Autokamera LAMAX C3 pořizuje a ukládá záznamy v interpolovaném Full HD. Díky tomu Vám neunikne žádný detail a v případě nehody budete mít dostatečný důkazní materiál pro policii i pojišťovnu.

    • Parkovací režim až den bez nabíjení
      Už nemusíte mít strach nechat Váš vůz zaparkovaný venku. Parkovací režim hlídá Vaše auto za Vás. Pomocí spojení s G-senzorem je schopen zaznamenat jakýkoli náraz a okamžitě začne nahrávat. Díky úspornému módu je autokamera LAMAX C3 schopna vydržet v parkovacím režimu až 24 hodin bez nabíjení. Většinu kamer je přitom nutné mít neustále připojeno k napájení. Díky tomu, že se během nahrávání nerozsvítí displej, není pachatel varován a snižuje se tak riziko odcizení.

    • Jednoduchá instalace a ovládání
      Jistě to znáte. Koupili jste si užitečného pomocníka, ale každodenní instalace či seřizování je nepraktické a nepohodlné. Po několika dnech používání jej uložíte do šuplíku a už jej nikdy nevytáhnete. C3 disponuje dvěma praktickými držáky. Klasickým s přísavkou a nalepovacím s 3M samolepkou. Kameru do nich nacvaknete pouze dvěma prsty. Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní.

    • Detekce pohybu
      Už jste se někdy vrátili z nákupu ke svému automobilu a zjistili, že vám ho někdo při parkování naboural nebo ho poničili vandalové? S tím je nyní konec. Stačí ponechat při zaparkování kameru v napájení a pokud autokamera detekuje pohyb v okolí vozidla, které má ve svém zorném poli, automaticky pořídí záznam iv době Vaší nepřítomnosti.

    • Displej s českým menu
      Součástí kamery je i 2,4" displej s vysokým rozlišením. V něm nechybí ani kompletní české menu. Displej lze stisknutím jednoho tlačítka vypnout, takže neodvádí pozornost během řízení.

    • LED dioda pro přisvícení
      Natáčení za podmínek se zhoršenou viditelností umožní LED dioda. Zdokumentování nehody tak nezabrání ani tma nebo šero.

    • G-senzor je samozřejmostí
      G-senzor je dnes již nedílnou součástí autokamery. Zaznamenává směr Vaší jízdy a v případě nárazu okamžitě uzamkne záznam. Díky tomu máte důkazní materiál chráněn před přepsáním nebo vymazáním. Zároveň máte k dispozici také čas, kdy k nehodě došlo.

    • Ovládání jedním tlačítkem
      Nejdůležitější funkce lze ovládat stisknutím jediného tlačítka. Potřebujete si posvítit LED diodou, zapnout či vypnout zvuk nebo parkovací režim, nebo uzamknout soubor během nahrávání? Bez otravného procházení menu, jediným stisknutím zapnete požadovanou funkci, aniž by ovládání odvádělo Vaši pozornost od řízení.

    • Cyklické natáčení
      Díky časové smyčce se Vám nahrávání nezastaví. Automaticky se totiž začnou přehrávat nejstarší záznamy a budou nahrazeny novými. Některé záznamy si však můžete ponechat, stačí je uzamknout. Budou tak chráněny proti smazání.

    • Kvalitní noční režim
      Díky optice s dobrou světelností lze natáčet za zhoršených světelných podmínek a bez ztráty kvality videa.

    • Další užitečné funkce
      Během nahrávání lze vypnout displej a šetřit tak spotřebu energie. Systém automatického vypnutí pak zajistí, že se kamera po delší době nečinnosti vypne sama.



 

Technická specifikace
Displej 2,4" HD
Zorný úhel snímání 140 stupňů
Rozlišení videa FHD 1920 × 1080 (30 fps), HD 1280 × 720 (30 fps), VGA (30 fps)
Video formát AVI
Rozlišení fotografie Až 12 Mpx
Foto formát JPG
Typ paměti Micro SDHC až 32 GB
Mikrofon / Repro Zabudované
Provozní vlhkost 10% - 50%
Provozní teplota -10°C až 50°C
USB slot USB 2.0
Napětí 5,5 V 1A
Baterie Li-pol baterie

Obsah prodejního balení

  • Autokamera LAMAX C3
  • Napájecí kabel
  • USB kabel
  • Držák na kameru s přísavkou
  • Nalepovací držák na kameru s 3M samolepkou
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Autokamera LAMAX C3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.