Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout - NSW
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 402049
KoeiEN dabing

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout [PS4]

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout začíná ve zcela nové dějové linii. Pěkné RPG následuje hrdinské činy nezbedné teenagerky Ryzý, která sní o tom jak Ujde z jejího nudného vesnického života, spolu s její skupinou nezbedných kamarádů. Jednoho dne, když objeví zapomenut ostrov, setkají staršího čaroděje který změní jejich životy navždy. Po přesvědčování, starý muž začne učit rýži ve směru kouzelných cest alchymie, posílal ji na dobrodružství, které ji nakonec navede na úkol zachránit její rodné město od mysteriózní a smrtelné temnoty, která číhá pod povrchem.

Na to aby mohli ukázat barevné prostředí obklopující rýži, GUST studio zavedlo více realistické stíny, které zrodilo svět, který je více expanzivní a plný života. Čoviac, fantastické ztvárnění herních barevných postav pokračuje, posouvá sérii dále s mixem obou nové a staré vizuální jiskry.

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout také představuje RPG fanouškům zcela novému vylepšenému programu slučování, který dovoluje alchymistou vizuální lépe pochopit efekty sloučenin.



Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.