ASUS Vivobook Flip 14 TP401MA-BZ475W N5030 4GB 256GB-SSD 14" HD Touch Intel UHD, šedý

Cena s DPH
7 779 Kč
Cena bez DPH: 6 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 444953
ASUS

ASUS Vivobook Flip 14 TP401MA-BZ475W N5030 4GB 256GB-SSD 14" HD Touch Intel UHD, šedý [TP401MA-BZ475W]

Konvertibilní a funkční

Plně variabilní notebook s možností vyklopení dotykového displeje až o 360° a možností okamžitého přetvoření notebooku na tablet. Nejen to se skrývá pod zařízením VivoBook Flip 14 TP401MA od společnosti Asus. Je navržen tak, aby byl tenčí, lehčí, funkčnější a intuitivnější než kdykoli předtím a dokázal nabídnout maximální flexibilitu pro použití kdekoli na cestách.

O produktu

    • Tenký a kompaktní
      Krásný design kartáčovaného povrchu bude budit pozornost okolí. Notebooky Asus VivoBook Flip 14 TP401MA představují kombinaci stylu, praktičnosti a potřebného výkonu. Tenké provedení o síle cca. 15 mm a příjemná hmotnost cca. 1.5 kg jsou ideální pro cestování. Díky 8 mm tenkému rámečku displeje NanoEdge s pokrytím 74.3% plochy displeje vůči krytu se podařilo notebook znatelně zmenšit na srovnatelné rozměry se standardním 13.3" notebookem. I přes tyto mobilní parametry je však notebook připraven pro všechny běžné aplikace každodenního použití.

    • Spolehlivý výkon na cesty
      Za pomoci moderního a úsporného procesoru Intel Pentium zvládá notebook z řady TP401MA nejen běžné kancelářské aplikace, ale zůstane jim dostatek výkonu i pro multimediální nasazení, prohlížení internetu a další vaše požadavky. Díky dlouhé výdrži na bateriové napájení si můžete užívat výkon notebooku kdekoli budete chtít.

    • 4 režimy použití
      Konvertibilní notebooky jsou skvělé svou možností využití několika způsoby. Robustní a odolný kovový pant zařízení VivoBook Flip 14 TP401MA s rozsahem 360 stupňů vám dává svobodu volby režimu dle aktuální potřeby – notebook, stojan, stan a tablet. Pracujte s režimem notebook, prohlížejte, prezentujte a přehrávejte videa v režimech stojánek a stan, nebo se bavte v plně překlopeném stavu tablet.

    • Nepřekonatelný audiovizuální zážitek
      Nepřekonatelné multimediální zážitky vám zprostředkuje nejen zvuková technologie SonicMaster, ale také displej s vysokým rozlišením, který je samozřejmě také dotykový. Integrovaná technologie detekce dotykového ovládání je navíc mnohem pokročilejší, než u starších notebooků. Samozřejmostí je schopnost detekce více dotyků najednou as tím související podpora pro ovládání moderních operačních systémů za pomoci gest.

    • Volitelné aktivní pero
      VivoBook Flip 14 můžete doplnit o aktivní elektronickou tužku Asus Pen a plně využít technologii Windows Ink. Pište poznámky, vytvářejte nákresy a návrhy, upravujte fotografie tak jako běžnou tužkou. (Asus Pen může být součástí vybraných konfigurací).

    • Pracujte a bavte se celý den
      S notebookem VivoBook Flip 14 můžete pracovat po celý den a ještě vám zůstane energie na zábavu. Baterie notebooku s kapacitou 39 Wh totiž vydrží celý pracovní den v závislosti na konfiguraci, aplikací, nastavení napájení a způsobu použití. Pracujte a bavte se bez nutnosti hledat často elektrickou zásuvku.

  • Praktický ve všech směrech
    Jelikož VivoBook Flip 14 TP401MA patří mezi exkluzivní zařízení implementovala do něj společnost ASUS celou řadu špičkových technologií. Především je notebook vybaven novým konektorem Type-C rozhraní USB. Pohodlné psaní zajistí klávesnice s optimálním zdvihem, se kterou vydržíte psát celé hodiny. Touchpad byl navržen tak, aby byl co nejvíce intuitivní. A jeho povrch byl optimálně citlivý a přesný. Touchpad navíc podporuje více doteků současně a inteligentní gesta.
TP401MA-BZ475W

Klíčové vlastnosti

  • Exkluzivní styl v tenkém těle s hliníkovým krytem displeje
  • Displej NanoEdge s tenkými rámečky
  • Dotykový displej a podpora stylusu Asus Pen
  • Vyladěný zvuk Asus SonicMaster

Technická specifikace
Procesor
Procesor Intel Pentium N5030
Počet jader 4
Frekvence procesoru 1,1 GHz
Max frekvence 3,1 GHz
Operační systém Windows 11 Home
Displej
Úhlopříčka displeje 14"
Rozlišení displeje 1366 x 768 (HD)
Typ displeje lesklý
Typ panelu LCD
Dotykový displej ano
Paměť
RAM 4 GB
Typ disku SSD
Kapacita pevného disku 256 GB
Grafická karta Intel UHD Graphics
Výbava
Konektory 2 x HDMI (1x micro 1.4; 1x micro 2.0)
1 x USB Typ-C
1 x Analogový audio výstup/vstup
Čtečka karet ano (2 in1 card reader SD/MMC)
Kamera ano, VGA
Klávesnice Klávesnice bez podsvícení
Čtečka otisků prstů ne
Optická mechanika ne
Wifi standard a/b/g/n/ac
Bluetooth v 4.2
Baterie
Baterie 2-článková, 39 Wh
Max výkon napájecího zdroje 33 W
Ostatní
Rozměry 15 mm x 327 mm x 226 mm
Hmotnost 1,5 kg

Obsah balení:

  • Notebook Asus
  • Napájecí adaptér
  • Dokumentace

Recenze na ASUS Vivobook Flip 14 TP401MA-BZ475W N5030 4GB 256GB-SSD 14" HD Touch Intel UHD, šedý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.