ASUS TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING 12GB/192-bit GDDR6 2xHDMI 3xDP

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
26 639 Kč
Cena bez DPH: 22 016 Kč
 
Kód produktu: 460326
ASUS

ASUS TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING 12GB/192-bit GDDR6 2xHDMI 3xDP [90YV0IJ0-M0NA00]

Společnost ASUS přináší na trh svoji verzi grafické karty GeForce RTX 4070 Ti v sérii TUF Gaming. Vystavěná na architektuře NVIDIA Ada Lovelace, GeForce RTX 4070 Ti poskytuje vysoký výkon jak pro hraní, tak další graficky náročné aplikace. Přináší nejnovější generaci Ray Tracing a DLSS 3 pro co nejrealističtější a nejplynulejší zážitky. Karta poskytuje 12 GB GDDR6X paměti s rychlostí 21 Gb/s. TUF Gaming pro karty GeForce RTX 4070 Ti přichází s vylepšeným designem pasivního chladiče i ventilátorů, aby dokázaly ochladit vysoký výkon nové generace.

O produktu

    • Kvalita TUF napříč komponenty
      TUF Gaming Alliance je spolupráce ASUS a důvěryhodných tvůrců počítačových komponent, pro zajištění kompatibility s širokou škálou součástek, jako PC skříně, napájecí zdroje, CPU chladiče, paměťové moduly a další. S dalšími, pravidelně přidávanými partnery a komponenty se TUF Gaming Alliance stále rozrůstá. Chcete-li zaručenou odolnost, výdrž, stabilitu a kompatibilitu, pořiďte si komponenty, periferie a doplňky TUF.

    • Vylepšený design chlazení
      Axial-tech ventilátory přicházejí v lepším, větším designu, který poskytuje až o 21% větší průtok vzduchu. Umožňují tak dosažení nižších teplot, vytvářejí méně hluku a poskytují vyšší chladící výkon. Alternující směr otáčení ventilátorů snižuje tvorbu turbulencí a pomáhá lépe odvádět vzduch chladičem. Díky 0 dB režimu se ventilátory při nízké zátěži navíc vůbec netočí. Velký pasivní chladič využívá teplovodivé trouby, pro efektivní odvod tepla od komponent karty do žerření. Část zadního krytu je vybavena oknem, pro efektivní proudění vzduchu přes kartu.

    • Kovový exoskelet
      Karty TUF Gaming mají kovový horní kryt i zadní desku. Ty zabraňují ohybu desky, vylepšují odvod tepla a karta tím získává opravdu pevný a prémiový design.

    • Prémiová kvalita a spolehlivost
      Všechny grafické karty ASUS jsou tvořeny za pomoci technologie Auto-Extreme. 100% automatizovaného výrobního procesu, který zahrnuje prémiové materiály, aby poskytl ten nejvyšší standard kvality. Technologie Auto-Extreme zajišťuje konzistentní kvalitu grafické karty stejně jako vylepšený výkon a životnost. Tento proces je také šetrný k životnímu prostředí. Snižuje využití chemikálií a spotřeby energie o 50%.

    • Aura Sync
      Pro milovníky osvětlení je karta vybavena diskrétním ARGB prvkem na krytu . Můžete si tak její vzhled přizpůsobit vašim představám a sjednotit s dalšími Aury Sync komponenty a doplňky, pro vytváření překrásných synchronizovaných efektů.

    • GPU Tweak III
      ASUS GPU Tweak III je nyní ještě intuitivnější a bohatší na funkce, než kdykoli předtím. Umožňuje vám upravovat kritické parametry včetně GPU frekvencí, frekvence paměti a napětí s možností monitorování v reálném čase, přes přizpůsobitelné rozhraní na obrazovce. Součástí je i pokročilé ovládání ventilátorů, spolu s celou řadou dalších funkcí, které vám pomohou z vaší grafické karty dostat co nejvíc.

    • Ray Tracing
      Dopřejte si požitek ze světla, jako v reálném světě s 3. generací RT jader, která jsou použita v RTX řadě 40 . Prozkoumejte neuvěřitelně detailní a realistické světy.

  • DLSS 3
    Společnost NVIDIA přichází s novou verzí grafiky poháněné umělou inteligencí - DLSS3 . Za použití 4. generace Tensor jader a akcelerátoru optického toku vytváří DLSS3 větší množství, vysoce kvalitních snímků, bez snížení kvality obrazu a zvýšení odezvy.

Klíčové vlastnosti

  • Poháněno technologií NVIDIA DLSS3 , ultra efektivním obloukem Ada Lovelace a úplným sledováním paprsků
  • Jádra Tensor 4. generace: Až 4-násobný výkon s vykreslováním DLSS 3 vs. hrubou silou
  • Jádra RT 3. generace: Až 2x výkon sledování paprsků
  • OC režim: 2760 MHz (OC režim)/ 2730 MHz (výchozí režim)
  • Axial-tech ventilátory se zvýšily o 21 % větší průtok vzduchu
  • Dvojitá kuličková ložiska ventilátoru vydrží až dvakrát déle než běžné konstrukce
  • Kondenzátory vojenské kvality s výdrží 20 000 hodin při 105 °C dělají napájecí kolejnici GPU odolnější
  • Kovový exoskelet přidává strukturální tuhost a větrací otvory pro zvýšení tepelné spolehlivosti
  • Auto-Extreme přesná automatizovaná výroba pro vyšší spolehlivost

 

Technická specifikace
Engine NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti
Bus standard PCI Express 4.0
OpenGL OpenGL 4.6
Video paměť 12 GB GDDR6X
Hodiny motoru OC režim: 2760 MHz
Výchozí režim: 2730 MHz (Boost clock)
CUDA jádro 7680
Rychlost paměti 21 Gbps
Rozhraní paměti 192-bit
Rozlišení Maximální digitální rozlišení 7680 x 4320
Rozhraní 2 x Nativní HDMI 2.1a
3 x Native DisplayPort 1.4a
Podpora HDCP (2.3)
Max Display Support 4
Podpora NVlink/ Crossfire ne
Software ASUS GPU Tweak III a ovladač GeForce Game Ready a ovladač Studio: stáhněte si veškerý software ze stránky podpory
Doporučeno PSU 750 W
Napájecí konektory 1 x 16-pin
Sloty 3,25 slot
Aura Sync ARGB
Rozměry 348,2 x 150 x 72,6 mm
Hmotnost neuvedeno

Obsah balení:

  • ASUS TUF GeForce RTX 4070
  • Kabel adaptéru
  • Držák grafické karty
  • Dokumentace


Recenze na ASUS TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING 12GB/192-bit GDDR6 2xHDMI 3xDP

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.