Herní sluchátka ASUS TUF Gaming H3, šedá

1 159 Kč
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 408094
ASUS

Herní sluchátka ASUS TUF Gaming H3, šedá [90YH028G-B1UA00]

Po zakoupení tohoto produktu získate Cash-Back v hodnote 250 Kč.
Všechny informace o tom, jak uplatnit Cash-Back získáte na této stránce.

Zrecenzujte svůj zakoupený ASUS produkt/notebook na našem webu a získejte přístup k 3 libovolným titulům filmotéky aerovod.cz zdarma. Akce se vztahuje pouze na tyto zakoupené produkty:

  • ASUS notebooky řady ZENBOOK, VivoBook
  • Herní modely notebooků (ROG, TUF Gaming)
  • Další produkty ze série ROG, ROG Strix a TUF: základní desky, grafické karty, LCD monitory, Wifi routery, klávesnice a sluchátka. Více info zde

    Nový headset TUF Gaming H3 je navržen tak, aby hráčům, kteří hrají nebo streamují delší dobu, poskytl neuvěřitelný komfort i odolnost. Sluchátka TUF Gaming H3 s lehkou konstrukcí, rychle se ochlazujícím náušníkům, čelenkou z nerezové oceli, 50 mm měniči ASUS Essence a designem vzduchotěsné komory vylepšují zvukový zážitek ve hře s úžasně bohatým a pohlcujícím zvukem.

    Sluchátka TUF Gaming H3 zdědily nejznámější rys herních headsetů ASUS: exkluzivní vzduchotěsnou komoru a měniče ASUS Essence, které poskytují čistší zvuk se silnými basy, aby vás ponořili ještě hlouběji do přirozeně znějícího herního zážitku.

    Technologie Virtuálního prostorového zvuku 7.1 * poskytuje vylepšenou úroveň přesnosti zvuku a poskytuje tak jistou konkurenční výhodu. * Podporované programem Windows Sonic.

    Lehká konstrukce headsetu TUF Gaming H3, která váží jen 294 gramů, je navržena tak, aby vás během dlouhých herních akcí nijak nezatěžovala svou váhou.

    Sluchátka TUF Gaming H3 používají náušníky ASUS s rychlým odvodem tepla, které se skládají ze 100 % proteinové kůže a rychle se ochlazující paměťové pěny, aby poskytovaly maximální pohodlí.

    Aby dokázal zvládnout i náročné herní vřavy, je headset TUF Gaming H3 vybavený čelenkou z nerezové oceli. Pro lepší pohodlí je čelenka navržena tak, aby poskytovala o 20 % menší upínací sílu než jiné headsety.

    Headset TUF Gaming H3 obsahuje jednosměrný teleskopický mikrofon, vyladěný speciálně pro čistou hlasovou komunikaci a certifikován předními komunikačními aplikacemi. Intuitivní ovládací tlačítka na náušníku vám umožní okamžitě ovládat hlasitost nebo ztlumit mikrofon.

    S TUF Gaming H3 nepotřebujete další sluchátka pro herní konzole, neboť tento headset poskytuje plnou podporu napříč platformami, včetně PC, MAC, PS4, Nintendo Switch, mobilního telefonu a Xbox One.

  • 50 mm měniče ASUS Essence a exkluzivní technologie vzduchotěsné komory dodávají pohlcující zvukový zážitek
  • Virtuální prostorový zvuk 7.1 podporován programem Windows Sonic
  • Tvrdá čelenka a třmen z nerezové oceli poskytují zlepšenou stabilitu a trvanlivost
  • Lehká konstrukce zajišťuje pohodlí během hraní
  • Podpora napříč platformami pro PC, Mac, PS4, Nintendo Switch, Xbox One a mobilní telefony
  • Analogový mikrofon zajišťuje jasnou komunikaci ve hře


  • Recenze na Herní sluchátka ASUS TUF Gaming H3, šedá

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.