Herní slúchátka ASUS ROG Fusion II 500

Cena s DPH
4 419 Kč
Cena bez DPH: 3 652 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 440855
ASUS

Herní slúchátka ASUS ROG Fusion II 500 [90YH02W5-B2UA00]



ROG Fusion II 500 herní headset zachovává ikonický design náušníku série ROG Strix Fusion a naplnuje je virtuálním 7.1 surround soundem a ESS 9280 Quad DAC s vysokým rozlišením a 50 mm ASUS Essence drivery aby přinesli pohlcující zvuk věrný životu s dunivými basy. AI Beamforming mikrofony s AI potlačováním okolních ruchu a ovládání hlasitosti chatu a hry přináší přesnou komunikaci ve hře během nejnapínavějších bitev.

 

Virtuální 7.1 Surronud Zvuk
Pokročilý virtuální 7.1 surround zvuk optimalizuje zvuk jakékoli hry pro realistické prostorové audio.
Fusion II 55 také zahrnuje exkluzivní ROG Hyper-Grounding technologii pro čistý, realistický zvuk.
Připravte se na to, že uslyšíte každý zvuk, jako kdybyste byli přímo v dění - to vše jen stisknutím jednoho tlačítka. Bez nutnosti dongle nebo softwaru.

Slyšte ten rozdíl
  • Integrované AI potlacování okolního ruchu redukuje přes 500 milionu typu zvuku z pozadí až do 95%.
    Včetně rozhovoru v místnosti, ťukání do klávesnice a klikání myší.


ESS 9280 Quad DAC s vysokým rozlišením
  • Fusion 500 nakopává veci s ESS 9280 Quad DAC, které přinášejí procesování zvuku bez ztráty.
    Každý jeden predává svou procesní sílu podskupine rozsahu zvukové frekvence pres hloubky, středy, výšky a výsledkem je čistý ostrý zvuk.
Vysoké SNR pro Poziční zvuk
ROG Fusion II 500 jsou navrženy pro hráce RPG a FPS. Dosahují neuvěrřtelných 130 dB SNR - hodnotu nedosažitelnou jedinými DAC headsety.
Navíc exkluzivní 50 mm drivry ASUS Essence a vzduchotěsné komory přinášejí hluboké a silné basy, abyste mohli přesně odhadnout, odkud přichází střelba, nebo výbuchy na bojišti, abyste zažili ultimátní herní pohlcení.

asus-rog-fusion-II-500-txt2

AI Beamforming Mikrofóny s AI potláčením okolních ruchů
Fusion II 500 se nespoléhají na boom mikrofon. Namísto toho používají skryté AI Beamforming mikrofony, aby přinesly hlasovou komunikaci ve vysoké kvalite s komfortem a stylem. Mikrofony mají certifikaci Discord a TeamSpeak vytvářejí akustickou zónu, která se zaměřuje na vaše ústa, přičemž odfiltruje okolní ruchy aby byl váš hlas co nejčistší.

Ovládání hlasitosti chatu a hry
Game Chat ovládání hlasitosti vám umožní nastavit si prioritu mezi chatem s vaším týmem a hrou.
Multi Platformová kompatibilita
3.5 mm jack, USB-C a USB-A připojitelnost zajistí plnou kompatibilitu s PC, Mac, PlayStation 4 a 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S a mobilními zařízeními.


asus-rog-fusion-II-500-txt1

ASUS Aura RGB podsvícení - Ukažte svůj styl s nastavitelným Aura RGB podsvícením Zvolte si z více než 16.8 milionů barevných kombinací a šest předvolených světelných efektů přes Armoury Crate.
Stvořené pro komfort - Navrženo aby zajistily pohodlný herní maraton, váží pouhých 310 gramů a mají ergonomické náušníky, ktěré těsně okopírují přirozený tvar vašich uší. Rovnež jsou zahrnuty dva typy náušníku pro rozdílný pocit.

Recenze na Herní slúchátka ASUS ROG Fusion II 500

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.