Asus ROG Scabbard II MEDIUM

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 452331
ASUS

Asus ROG Scabbard II MEDIUM [90MP02H0-BPUA00]


ROG Scabbard II připravuje půdu pro vaše nejepičtější souboje a ohromující vítězství. Tato rozšířená herní podložka pod myš nabízí dostatek prostoru pro vaši klávesnici, myš a další herní zařízení, což z ní činí ideální místo k představení předtím, než vyrazíte do bitvy. Je vyroben z odolné textilie s vojenským nano povlakem, který odpuzuje vodu, olej a prach a poskytuje vám tak optimální klouzavý povrch myši. ROG Scabbard II je vybaven nejlepším spojencem ve hrách a je odolný proti roztržení. Má ploché šité hrany a protiskluzovou gumovou základnu.


Herní podložka pod myš ROG Scabbard II s trojitou ochranou nabízí dostatek prostoru pro vaši klávesnici, myš a další herní zařízení, což z ní činí ideální místo k představení předtím, než vyrazíte do boje.


ROG Scabbard II je vyroben z odolné tkané tkaniny s špičkovou odolností proti vodě a olejům třídy American Association of Textile Chemisty and Colorists (AATCC) třídy 100 proti vodě, takže je chráněn proti náhodnému rozlití a snadno se čistí a udržuje. Má ochranný vojenský nano povlak*, který zajišťuje konzistentní a pohotový sledovací povrch, který obstojí v boji. *Tekutiny nad 30 ° C mohou poškodit ochranný nanopovlak.


  • Horní materiál: tkanina
  • Dolní materiál: guma
  • Rozměry: 360 x 260 x 3mm


Recenze na Asus ROG Scabbard II MEDIUM

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.