Bezdrátová herní myš ASUS ROG Pugio II

Cena s DPH
1 739 Kč
Cena bez DPH: 1 437 Kč
 
 
Kód produktu: 413440
ASUS

Bezdrátová herní myš ASUS ROG Pugio II [90MP01L0-BMUA00]


Podsvícená pro elitu

Obouruční herní myš ROG Pugio II postoupila na vyšší úroveň a stala se první volbou pro nejrychlejší, nejschopnější a nejlepší hráče. Zcela nové Pugio II, které zdědilo ikonický styl původního Pugia, se může pochlubit třírežimovým bezdrátovým nebo kabelovým připojením, přizpůsobitelnými bočními tlačítky a poskytuje baterii s dlouhou výdrží pro nepřetržité hraní na jedno nabití. Díky lehkému designu, sedmi konfigurovatelným tlačítkům a integrovanému podsvícení Aura RGB je Pugio II dokonalou boční zbraní pro každého elitního hráče.

 

Tři možnosti připojení

ROG Pugio II nabízí naprostou flexibilitu připojení s možnostmi ultrarychlého 2,4 GHz, energeticky úsporného Bluetooth LE nebo kabelového USB. Díky praktickému rádiovému přepínači na spodní straně trvá přechod mezi 2,4 GHz nebo Bluetooth LE jen chvíli, čímž se maximalizuje výdrž baterie.



SmartHop Technologie

ROG Pugio II skenuje rádiové spektrum tisíckrát každou vteřinu a využívá technologii ASUS SmartHop k identifikaci a předcházení přetížení a rušení, které obklopuje pásmo 2,4 GHz. To mu umožňuje plynule a v reálném čase přepínat na nejčistší kanály, čímž se zajišťuje silné a stabilní připojení bez ohledu na to, kam jedete, nebo na jiná zařízení kolem vás.





Nastavitelná magnetická boční tlačítka

Konfigurovatelná magnetická tlačítka na obou bocích poskytují skutečně obouruční a ergonomickou herní myš. Toto nastavení usnadňuje přizpůsobení Pugio II, takže můžete mít až čtyři tlačítka nebo žádná boční tlačítka a je nově vylepšeno s plošším a ergonomičtějším povrchem pro lepší pohodlí.





Vysoká přesnost

ROG Pugio II jsme vytvořili pro elitní hráče. Obsahuje špičkový optický snímač s rozlišením 16 000 dpi pro dokonalou přesnost, sledování až 400 palců za vteřinu (ips) a zrychlení 40 g a otočný tlačítkový mechanismus pro rychlou odezvu a přesný výkon – vítězství máte pevně na dosah.

Pouzdro na příslušenství

Zahrnuté pouzdro na příslušenství poskytuje speciální kapsy pro další spínače, tlačítka a pinzetu, díky čemuž bude vaše sada v bezpečí v ikonickém stylu ROG.



Přizpůsobte si svoji Pugio II

Odnímatelná magnetická horní deska se rychle a jednoduše vysune, nejsou zapotřebí žádné nástroje.

Jednoduše vložte spínače, které vyhovují vaší preferované provozní síle a zpětné vazbě – nebo vyměňte opotřebované nebo zlomené spínače, abyste prodloužili životnost Pugio II.

Pugio II těží z vysoce odolných spínačů Omron, které jsou dimenzovány na 50 milionů kliknutí, což zajišťuje vynikající dlouhodobý výkon.

Logo ROG je hrdě zobrazeno a přidali jsme i přizpůsobitelný prázdný odznak, který je pro vás připraven učinit váš ROG Pugio II skutečně jedinečným. Myš také obsahuje integrované úložiště pro svůj bezdrátový dongle, díky čemuž je udržována v pořádku a v bezpečí.



OSVĚTLENÍ AURA LIGHTING

Osvětlení ASUS Aura RGB je přímo zabudováno, připraveno rozzářit ROG Pugio II. Po převzetí základní estetiky a designu původní myši Pugio si užijete výběr ze sedmi dynamických světelných efektů. Případně můžete pokračovat v přizpůsobení a vytvořit si vlastní efekty, které lze jednoduše sladit v rámci vašeho herního nastavení pomocí Aura Sync.


Klíčové vlastnosti:

  • Optický senzor PixArt PAW3335
  • Nastavitelná citlivost až 16 000 DPI
  • 7 praktických tlačítek
  • Možnost snadno vyměnit spínače
  • Odnímatelný magnetický kryt
  • Podsvícení Asus Aura Sync RGB
  • Bedrátové připojení 2,4 GHz/Bluetooth
  • Možnost kabelového připojení přes USB


 

Technická specifikace
Senzor optický
Max DPI 16000 DPI
Provedení bezdrátové
hmotnost 102 g bez kabelu
Rozměry 40 x 57 x 126 mm


Recenze na Bezdrátová herní myš ASUS ROG Pugio II

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.