ASUS ROG Falchion US

Cena s DPH
3 359 Kč
Cena bez DPH: 2 776 Kč
 
Kód produktu: 422328
ASUS

ASUS ROG Falchion US [90MP01Y0-BKUA00]

GEAR IT UP!

Vyzbrojte se a získejte až 230 EUR cashback nákupem vybraných herních ROG periferií!

Výška cashbacku tohoto produktu: 30 €
Období promoakce: 6. března 2023 – 14. května 2023
Období pro uplatnění cashbacku: 20. března 2023 - 28. května 2023

Jak to funguje

  • Nakupte vybrané produkty v období mezi 6.3.-14.5.2023.
  • Uplatněte svůj cashback registrací a nahrajte fakturu v období mezi 20.3-28.5 2023.
  • Po krátkém ověření vám patřičná částka bude převedena na váš bankovní účet.

Pro více info a uplatnění CASHBACKU klikněte SEM.


Bezdrátová mechanická klávesnice ROG Falchion je navržena tak, aby svým 65% provedením změnila způsob, jakým hrajete hry. Klávesnice disponuje interaktivním dotykovým panelem a inovativním oboustranným pouzdrem. Jedná se také o první klávesnici značky ROG s bezdrátovým osvětlením Aura Sync. Klávesy značky ROG jsou vyrobeny ze dvou odolných vrstev polybutylen-tereftalátu (PBT) a jsou vybaveny mechanickými spínači Cherry MX RGB vytvořenými v Německu. Zajistí vám přesný kontakt při stisknutí kláves. Klávesnice ROG Falchion využívá bezdrátového herního 2,4GHz připojení s 1ms odezvou. Na jedno nabití vydrží až 450 hodin.
65% Provedení a minimalistické nastavení

Tým pod značkou ROG si dal za cíl vytvořit kompaktní klávesnici bez kompromisů. Podařilo se mu úžasným způsobem zakomponovat do 65% provedení klávesnice šipky i navigační klávesy. Délka pouhých 306 mm klávesnice ROG Falchion zabírá stejný prostor, jako 60 % standardní klávesnice. Poskytne vám všechny funkce normální klávesnice, ale nezabere vám tolik místa na stole.


rog_klav_zaciatok

Interaktivní dotykový panel

Na levé straně klávesnice ROG Falchion naleznete inovativní dotykový panel, přes který můžete pohodlně upravit hlasitost, vytvářet zkratky pro přepínání aplikací nebo jej můžete využít pro funkce kopírování a vložení. Můžete jej také naprogramovat jako makro klávesu a využít ji pro intuitivnější ovládání ve hrách.

  • Makro klávesy pro hraní nebo každodenní používání.
  • Stav baterie v reálném čase.
    rog_klav_klav

    Dvě mžnosti připojení a až 450 hodinová výdrž baterie

    Téměř nulová odezva 2,4GHz připojení a až 450 hodinová výdrž baterie umožní hráčům stabilní a dlouhé používání této klávesnice, díky čemuž mohou prožívat ty nejlepší herní zážitky. Klávesnici můžete také připojit pomocí USB konektoru.


    Klávesy se dvěma vrstvami odolného polymeru PBT

    Klávesy se dvěma vrstvami polymeru PBT značky ROG zajišťují unikátní a jedinečný pocit na dotek i jejich dlouhodobou odolnost. Provedení kláves bylo klávesnici přizpůsobeno, klávesy jsou středně velké a disponují kratším dříkem, který redukuje jejich kývání a zároveň zvyšuje pohodlnost při používání klávesnice. Přesný proces výroby a formování těchto kláves zajišťuje průsvitným klávesám* jedinečný vzhled a umožňuje klávesnici ROG Falchion využívat stálé osvětlení i typicky nezaměnitelný styl značky ROG.


    rog_klav_klav_klav

    Pouzdro klávesnice z polykarbonátu

    Když si budete chtít svou klávesnici ROG Falchion vzít na LAN párty nebo ji uschovat, můžete k tomu využít průhledného polykarbonátového pouzdra, které klávesnici zajistí vynikající ochranu. Pouzdro můžete dát i pod klávesnici a používat ji s ním, dodá RGB osvětlení pronikavý styl.


    Bezdrátové RGB osvětlení jednotlivých kláves Aura Sinc

    ROG Falchion je první klávesnice, která se může pochlubit bezdrátovým RGB osvětlením Aura Sync. S RGB osvětlením Aura Sync budete mít na dosah celé barevné spektrum a řadu efektů dynamického osvětlení, takže si můžete klávesnici jedinečně přizpůsobit. Přizpůsobte si ji a nechte ji zazářit podle vašich představ.


    Software Armoury Crate

    Software Armoury Crate je nástroj, který byl navržen tak, aby vám poskytl centralizované nastavení podporovaných herních produktů a aby vám zjednodušil přizpůsobení vzhledu j nastavení vašeho systému. V softwaru Armoury Crate můžete přes jediné intuitivní rozhraní nastavovat osvětlení RGB a efekty kompatibilních zařízení. Můžete je také synchronizovat pomocí softwaru Aura Sync a vytvořit si tak jednotná schémata osvětlení pro celý váš systém. Software Armoury Crate vám umožní upravovat uživatelské profily, přenastavovat klávesy, nahrávat makra, dokonce přes něj můžete sledovat statistiky hardwaru při hraní.


     

  • Rozměry: 305 X 101 X 38.5 mm
  • Hmotnost: 520 g bez kabelu
    rog_klad_pokrac


 


Recenze na ASUS ROG Falchion US

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.