ASUS ROG Claymore 2 (ROG RX RED / PBT), US layout

Cena s DPH
5 309 Kč
Cena bez DPH: 4 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 452874
ASUS

ASUS ROG Claymore 2 (ROG RX RED / PBT), US layout [90MP01W0-BKUA01]

ROG Claymore II je vyroben tak, aby zaujal v klidu i při používání. Horní kryt je vyroben z broušeného hliníku pro prvotřídní pocit a zvýšenou odolnost a každý z hlavních komponentů je navržen s ohledem na minimální stopu. Přiložená magneticky připevnitelná opěrka zápěstí je polstrována měkkou koženkou pro pohodlný a luxusní pocit. Krása této opěrky však nese víc než jen kůži. Její design řeší skutečný problém pro náročné uživatele.
clay_opěrka

O produktu

Rychlost světla

Hlavní klávesnice i číselná klávesnice mají stejný neuvěřitelný pocit při psaní díky celé sadě optických mechanických spínačů ROG RX. Tyto nové klíčové přepínače vycházejí z našich designérských laboratoří a jsou doslova měničem her. Pro registraci stisku klávesy se v běžných designech používá elektrické spojení mezi kovovými kontakty, které se vytvoří po stisku klávesy. Zní to jednoduše, ale nutně existuje časové období, ve kterém se elektrický signál bude nějakou dobu měnit, dokud jej nebude možné spolehlivě zjistit jako „zapnutý“ nebo „vypnutý“.


clay_speed

Každá z těchto drahých milisekund se sčítá v intenzivní přestřelce. Například zpoždění odskoku 12 ms nezní příliš mnoho, dokud si neuvědomíte, že vykreslení jediného rámce dodaného při 90 FPS trvá pouze 11 ms nebo déle, než to trvá stisknutí klávesy, než se zaregistruje. Pokud vaše perfektně načasované stisknutí kláves zaregistruje pouze jeden rámeček příliš pozdě, může to pro vás znamenat konec kola.


K zajištění téměř nulové latence používají optické mechanické spínače ROG RX paprsek infračerveného světla, který se po stisku klávesy dostane na senzor. Tyto přepínače odstraňují kovové kontakty, jejich obskakovací obvody a související zpoždění, díky čemuž získáte výraznou výhodu v zánětu boje.


Konstrukce pístu optického mechanického spínače ROG RX využívá dutý čtyřhranný dřík. Každý klíč se připojuje k pístu pomocí čtyř rohových sloupků. Tato konstrukce stabilizuje každý kryt a stopku kláves pro plynulé a bezpečné stisknutí klávesy, které směřuje jakoukoli ovládací sílu do primárního zdvihu nahoru a dolů. Stabilizátor X pod každou klávesou dále zlepšuje vyvážení a RGB LED zajištěna ve středu představce zajišťuje rovnoměrné zaplavení všech legend kláves. Každý optický mechanický přepínač ROG RX má životnost 100 milionů stisku kláves, aby byl zajištěn dlouhý a spolehlivý servis.


clay_spi

Zbavte se kabelů

ROG Claymore II nabízí možnosti kabelového i bezdrátového připojení 2,4 GHz. Doba odezvy je v bezdrátovém režimu pouze 1 ms, což nabízí stejnou okamžitou odezvu jako standardní kabelový režim. Odpojitelný kabel používá USB Type-C a pro další stolní periferie je k dispozici další průchozí port USB Type-A. Plné nabití umožní ROG Claymore II vydržet až 100 hodin v bezdrátovém režimu s vypnutými světly nebo až 40 hodin se zapnutým osvětlením. A díky technologiím rychlého nabíjení USB-C poskytuje integrovaná baterie s kapacitou 4000 mAh až 18 hodin používání s deaktivovaným podsvícením Aura již po 30 minutách nabíjení, pokud se ocitnete v nouzi.


Když už jsme u tohoto tématu, osvětlení LED Clauraore Aura Sync RGB LED je konfigurovatelné pro každý jednotlivý klíč a může se synchronizovat s kompatibilními systémovými komponenty a periferiemi pomocí softwaru Armory Crate. Logo ROG vlevo nahoře a čtyřstupňový indikátor nabití baterie vedle něj se zcela integrují do aktuálního schématu osvětlení klávesnice Aura. Můžete dokonce nakonfigurovat Aura Sync i v bezdrátovém režimu klávesnice.


clay_konec

 

  • Play It Your Way: Odnímatelný numerický blok lze připevnit na obě strany 80% klávesnice, aby vyhovoval osobním stylům hraní a herním nastavením.
  • Optické mechanické spínače ROG RX: Přepínače RX Red a RX Blue se vyznačují centralizovaným osvětlením a poskytují konzistentní stisky kláves bez kolísání s téměř nulovým zpožděním.
  • Připojení bez zpoždění: Velmi rychlá odezva 1 ms v kabelovém i bezdrátovém režimu 2,4 GHz.
  • Vynikající životnost baterie: 4000 mAh baterie poskytuje až 43 hodin používání (v plné velikosti se zapnutým osvětlením) a klávesnice obsahuje vestavěný indikátor stavu baterie LED.
  • Rychlé nabíjení a průchod USB: Jednoduché přepínání mezi rychlým nabíjením USB-C a průchodem USB typu A.
  • Intuitivní ovládání: Čtyři plně přizpůsobitelné klávesové zkratky a integrované kolečko ovládání hlasitosti na numerické klávesnici.
  • Wireless Aura Sync: Synchronizované světelné efekty - dokonce i v bezdrátovém režimu.
  • Ergonomický design: Odnímatelná magnetická opěrka zápěstí pro pohodlné hraní.
    clay_hlas

 

Technická specifikace:
  • Layout: US
  • Klávesový spínač: Optický mechanický spínač ROG RX RED, Optický mechanický spínač ROG RX BLUE
  • Konektivita: USB 2.0, RF 2,4 GHz
  • Velikost (plná / TKL): 100%
  • Osvětlení: LED diody RGB
  • AURA Sync: Ano
  • Anti-Ghosting: 100% anti-Ghosting
  • Rychlost hlášení USB: 1 000 Hz
  • USB průchod: Ano, plná funkce
clay_zaver

Recenze na ASUS ROG Claymore 2 (ROG RX RED / PBT), US layout

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.