ASUS ROG Azoth (ROG NX RED / PBT), US layout

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 949 Kč
Cena bez DPH: 4 917 Kč
 
Kód produktu: 459054
ASUS
 
Chceš ušetřit 670 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 5 279 Kč

ASUS ROG Azoth (ROG NX RED / PBT), US layout [90MP0316-BKUA01]

Herní klávesnice ROG Azoth s tvarovým faktorem 75, těsněním, třívrstvou tlumící pěnou a kovovým horním krytem, vysoce přizpůsobitelná s předem namazanými mechanickými spínači ROG NX, stabilizátory ROG klávesnice, PBT dvojitými kryty kláves a soupravou lubrikantů, troj- GHz SpeedNova, OLED displej, třícestným ovládacím knoflíkem, třemi úhly sklonu a podporou Mac.

O produktu


Překračujte hranice

ROG Azoth je 75% herní klávesnice plná funkcí, které se tradičně nacházejí na prémiových vlastních klávesnicích. Kovový horní kryt se silikonovým těsněním a třívrstvým tlumením, za chodu vyměnitelné, předem namazané mechanické spínače ROG NX a stabilizátor klávesnice, dvojité krytky kláves ROG PBT a přibalená souprava na mazání spínačů dohromady vytvářejí nebývalé zážitky z psaní. ROG Azoth má také OLED displej s intuitivním ovládáním, všestranné připojení ve třech režimech s bezdrátovou technologií SpeedNova v režimu 2,4 GHz, tři nastavitelné polohy naklonění a podporu MacOS.

OLED displej a třícestný ovládací knoflík

Tento sofistikovaný 2palcový OLED panel lze nastavit tak, aby zobrazoval stav klávesnice, včetně Caps Lock, režimu připojení a indikátorů režimu PC/Mac. Může také zobrazovat úroveň baterie, multimediální informace, vlastní animace, jakož i systémové parametry, jako je teplota procesoru. Intuitivně provádějte úpravy a vylepšujte nastavení pomocí trojcestného ovládacího knoflíku, bočního tlačítka a OLED displeje.

Všestranné připojení ve třech režimech

Bezdrátová technologie ROG SpeedNova nabízí až 2 000+ hodin stabilního, nepřerušovaného hraní s téměř nulovou latencí v režimu RF 2,4 GHz (RGB a OLED vypnuto). Případně můžete použít režim Bluetooth pro připojení až tří zařízení současně nebo současně nabíjet a hrát v kabelovém režimu USB.

Pocit psaní jako žádný jiný

Design silikonového těsnění dodává Azoth tlumenější a příjemnější pocit z psaní než tradiční mechanické klávesnice. Odolná silikonová podložka o tloušťce 3,5 mm, která absorbuje hluk. Pěna PORON absorbuje díry a dutosti pouzdra. Základní pouzdro potažené silikonovou pěnou zcela eliminuje ozvěny a zajišťuje rovný povrch pěny PORON.

Mechanické spínače ROG NX

Exkluzivní herní spínač ROG – Vyladěný pro skvělý pocit stisku kláves a konzistentnost s rychlým ovládáním. Spínače mají namazané dříky a kryty základny, které nabízejí hladší pocit kliknutí a eliminují zvuky odskakování pružiny.
    • Červené - LINEAR & SWIFT - Mechanické spínače ROG NX Red poskytují 1,8 mm ovládací bod pro rychlý vstup. Počáteční síla aktivace 40 gf pomáhá předcházet náhodným stisku kláves a pro dokonalou zpětnou vazbu odskoku se rozšíří až na 55 gf. V důsledku toho jsou stisky kláves okamžité a mají hladký a lineární pocit.

    • Hnědé - ULTRA TACTILE - Hnědé mechanické spínače ROG NX mají 2 mm aktivační bod, který upřednostňují uživatelé tradičních hnědých spínačů. Hmatová síla 58 gf v kombinaci s poměrem kliknutí 33 % dává každému stisku klávesy zjevnou, výraznější hmatovou odezvu.

  • Modré - CLICKY & TACTILE - Mechanické spínače ROG NX Blue jsou vybaveny 2,3 mm ovládacím bodem, standardním poměrem kliknutí 16 % a nadšenci preferovanou hmatovou silou 65 gf – to vše poskytuje pevnou a vynikající zpětnou vazbu při každém stisku klávesy.


ROG stabilizátor klávesnice

Tento předem namazaný stabilizátor klávesnice byl speciálně vyladěn s ohledem na hráče; produkuje menší tření, což umožňuje dlouhou klávesou, jako je mezerník, Shift a Enter, dodávat stisky kláves, které zůstávají věrné původnímu pocitu přepínače.

Klávesy ROG PBT Doubleshot

Dvojité kryty kláves ROG PBT poskytují jedinečný a prémiový pocit a zároveň nabízejí dlouhotrvající odolnost. Design kláves byl optimalizován s kryty kláves střední výšky (podobné jako krytky s profilem Cherry) a kratším dříkem, aby se snížilo kolísání kláves a poskytl pohodlnější uživatelský zážitek.

Extra tuning

Mezerník má extra mazání a úpravu pro lepší akustiku a pocit.

Ergonomický design

Azoth obsahuje dva páry nožiček klávesnice různých výšek, díky čemuž má tři úhly sklonu podle vašich preferencí.

Přepínače vyměnitelné za chodu

Vyměňte a nainstalujte preferovaný typ přepínače pro jedinečný, přizpůsobený pocit.

Souprava mazání pro kutily

ROG Azoth obsahuje kompletní sadu nástrojů pro domácí mazání spínačů. Souprava obsahuje otvírák spínačů, stahovák krytů klíčů, stahovák spínačů, mazací stanici, kartáč a lahvičku s mazivem Krytox GPL-205-GD0.

SOFTWARE ARMOURY CRATE

Funkce Armory Crate sjednocuje ovládání systému a osvětlení tak, aby vám poskytla základní nastavení na dosah ruky v jediném nástroji. Její rozsáhlé možnosti přizpůsobení vám umožňují nastavit estetické efekty, doladit herní profily a upravit nastavení zvuku podle vašich preferencí. Díky scénářům Scenario Profiles můžete definovat a přizpůsobit předvolby, které automaticky upraví výkon a další nastavení při spuštění vašich oblíbených aplikací a her. Získejte úplnou kontrolu nad svými zkušenostmi a plně je přizpůsobte vašim požadavkům.

Klíčové vlastnosti

    • Jedinečný design těsnění: Silikonový držák těsnění se třemi vrstvami tlumící pěny, které se kombinují, aby poskytovaly bezkonkurenční zážitek z psaní.
    • Připojení ve třech režimech: Použijte Bluetooth k připojení a přepínání mezi třemi zařízeními současně, bezdrátová technologie ROG SpeedNova poskytuje až 2 000+ hodin hraní s nízkou latencí ve 2,4 GHz RF bezdrátovém režimu (OLED a RGB vypnuto) nebo použijte standardní kabelové USB.
    • OLED displej a intuitivní ovládání: Zobrazte systémové informace a nastavení klávesnice na první pohled; vestavěný třícestný knoflík umožňuje rychlé nastavení.
    • Mechanické spínače ROG NX vyměnitelné za chodu: Předem namazané spínače pro jemnější kliknutí a eliminují odskakující zvuky; rychlé ovládání a vyladěné křivky síly ROG poskytují skvělý pocit stisku kláves a konzistentnost.
    • Vylepšený zážitek z psaní: Předem namazaný stabilizátor klávesnice vytváří menší tření pro hladší stisk kláves a stabilitu pro delší klávesy; odolné klávesy ROG PBT doubleshot nabízejí prémiový pocit.
    • Sada přepínačů: Sada základních prvků včetně maziva Krytox™ GPL-205-GD0, abyste začátečníkům mohli začít s vlastní výrobou klávesnice.
    • Ergonomický design: Dva páry nožiček klávesnice různých výšek poskytují až tři polohy naklonění.
    • Podpora MacOS: Snadné přepínání mezi režimy Windows a MacOS.

 

Technická specifikace
Připojení USB 2.0 (TypeC až TypeA)
Bluetooth 5.1
RF 2,4 GHz
Rychlost přenosu USB 1000 Hz
RF 2,4G 1000 Hz
Kabel 2M opletený kabel USB typu A na USB typ C
Layout US
Podsvícení RGB
AURA Sync ano
Anti-Ghosting N Key Rollover
Makro klávesy Všechny klávesy programovatelné
Požadavky na OS macOS 10.11 nebo novější
Windows 11
Rozměry 326 x 136 x 40 mm
Hmotnost 1186 g

Obsah balení:

  • 1 x ROG Azoth
  • 1 x odnímač spínačů ROG
  • 1 x stahovák kláves ROG
  • 1 x stahovák spínačů ROG
  • 1 x stanice pro mazání
  • 1 x kartáč na mazání
  • 1 x mazadlo
  • 3 x přepínač ROG NX
  • 8 x stabilizační podložka
  • 1 x USB klíč
  • 1 x USB extender
  • 1 x USB kabel
  • 1 x nálepka ROG
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na ASUS ROG Azoth (ROG NX RED / PBT), US layout

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.