ASUS Herní monitor VG258QR 25" LED

Cena s DPH
7 839 Kč
Cena bez DPH: 6 479 Kč
 
Kód produktu: 441708
ASUS

ASUS Herní monitor VG258QR 25" LED [90LM0453-B01370]


 

Rychlost, více rychlosti a ještě více rychlosti

24,5palcový Full HD monitor ASUS VG258QR je stvořený pro rychlé hraní, proto je vybaven ultra rychlou dobou odezvy 0.5ms* a neuvěřitelnou obnovovací frekvencí 165hz, která zaručuje plynulé zobrazení vašich her. VG258QR disponuje technologií Adaptive-Sync (FreeSync™), která eliminuje zasekávání obrazovky a trhané snímky. Funkce orientované na hráče, jako je ASUS GamePlus, vylepšují vaše herní zážitky a GameVisual nabízí různé přednastavené režimy zobrazení pro optimalizaci vizualizací pro různé typy her.

 


Blesková odezva

ASUS VG258QR je se svojí dobou odezvy 0.5ms* nejrychlejší ve své třídě. Pohyby jsou ostré a plynulé bez rozmazání a šmouh. Můžete tak okamžitě reagovat na to, co vidíte na obrazovce, což vám v rychlých hrách dává konkurenční výhodu. Existuje také ASUS Extreme Low Motion Blur ELMB) Technologie, která činí objekty v pohybu ostřejší, takže hra je mnohem plynulejší a citlivější.



165 Hz Obnovovací frekvence

Díky neuvěřitelné obnovovací frekvenci 165 Hz nepředstavují pohybující se obrazy pro VG258QR žádný problém. Frustrující zpoždění zobrazení je eliminováno, takže získáváte výhodu ve FPS střílečkách, závodech, sportovních titulech i strategických hrách.

Technologie Adaptive-Sync pro plynulá herní zobrazení

VG258QR je vybaven technologií Adaptive-Sync (FreeSync) pro zajištění zobrazení bez zasekávání obrazu či trhaných snímků. Získáváte tak hedvábně plynulé zobrazení vaší herní akce.

Protože každá milisekunda se počítá

Vstupní zpoždění na LCD monitoru je typicky mnohem nižší než u televize a ASUS VG258QR je vybaven technologií GameFast, která vstupní zpoždění minimalizuje. Tato technologie poskytuje mnohem rychlejší sekvence pohybu, takže vy budete vždy reagovat rychle a v reálném čase, přesněji v okamžiku, kdy vaše rychlá akce rozhoduje o prohře či vítězství.


Exkluzívna technológia GamePlus a ASUS Game Visual

ASUS VG258QR je vybaven tlačítkem ASUS GamePlus, které vám poskytne vylepšení přímo ve hrách, které si díky tomu budete moci užívat opravdu na maximum. Tato funkce byla vyvinuta společně s profesionálními hráči tak, aby jim pomáhala vylepšovat jejich herní dovednosti.

Technologie ASUS GameVisual nabízí sedm přednastavených režimů upravených různým typem zobrazení. Tuto jedinečnou funkci lze aktivovat prostřednictvím klávesy nebo OSD (On Screen Display) nabídky.


Široké možnosti připojení

ASUS VG258QR má rozsáhlé možnosti připojení, včetně duálního portu DVI-D, DisplayPortu 1.2 a HDMI portu (v1.4), takže jej můžete připojit k širokému okruhu multimediálních zařízení. Rovněž má super úzký rámeček o šířce 1 cm, který je ideální pro pohlcující a panoramatické herní nastavení.

Vlastnosti:

  • 24,5palcový herní Full HD monitor s ultra rychlou obnovovací frekvencí 165Hz a technologií Adaptive-Sync pro zajištění naprosto plynulého zobrazení
  • CertifikovAno jako G-SYNC Compatible a poskytuje plynulý herní zážitek bez trhání díky povolení VRR (variabilní obnovovací frekvence) ve výchozím nastavení.
  • Doba odezvy 0,5ms* na plynulé hraní a technologie ASUS Extreme
  • Low Motion Blur (ELMB), která dále snižuje stínování a rozostření pohybu
  • Technologie GameFast Input minimalizuje vstupní zpoždění a poskytuje výrazně rychlejší přenos pohybu z koncových zařízení na monitor
  • Exkluzivní klávesová zkratka ASUS GamePlus pro herní vylepšení a GameVisual pro optimalizaci vizuálních efektů

Ergonomické provedení a možnost upevnění na stěnu

ASUS VG258QR je speciálně navržen pro hraní, které nebere konce. Je vybaven ergonomickým stojanem, který umožňuje naklopení, natočení do stran, nastavení výšky i otočení obrazovky o 90°. Vždy tak snadno dosáhnete ideální polohy pro sledování. Pomocí držáku VESA jej lze upevnit také na zeď a ušetřit místo na stole.

Technická specifikace

Displej
Úhlopříčka (palce): 24,5"
Poměr stran: 16:9
Povrch displeje: Non-Glare
Zobrazovací plocha displeje: 543,74 x 302,62 mm (VxŠ)
Podsvícení: LED
Typ panelu: TN
Pozorovací úhly (CR>=10): 170°/ 160°
Rozlišení: 1920x1080
Jas (běžný): 400 cd/m2
Kontrastní poměr (běžný): 1000:1
Barvy: 16,7M
Doba odezvy: 0,5 ms (GTG)
Doba odezvy (Max): 165 Hz
Technologie Flicker-Free: Ano
Porty
DisplayPort 1.2: x1
HDMI(v1.4): x1
Dual-Link DVI: x1
Earphone Jack: Ano
PC Audio Input: Ano
Vlastnosti
Naklonění: Ano (+33° ~ -5°)
Otáčení: Ano (+90° ~ -90°)
Nastavení výšky: 0~130 mm
Technologie Trace Free: Ano
GameVisual: Ano
Teplota barvy Výběr: Ano (4 režimy)
GamePlus: Ano
HDCP: Ano
Extreme Low Motion Blur: Ano
Technologie VRR: G-SYNC Compatible
GameFast Input technology: Ano
Low Blue Light: Ano
Reproduktor: Ano (2Wx2)
Dimenze
Fyzické rozměry se stojanem (ŠxVxH): 562,5 x 356,6 x 221,4 mm
Fyzické rozměry bez stojanu (ŠxVxH): 562,5 x 328,9 x 51,5 mm
Rozměr balení (ŠxVxH): 664 x 415 x 221 mm
Čistá hmotnost se stojanem: 5,1 Kg
Čistá hmotnost bez stojanu: 2,7 Kg


Recenze na ASUS Herní monitor VG258QR 25" LED

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.