ASUS Herní monitor VG258QM 25" LED

prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
6 759 Kč
Cena bez DPH: 5 586 Kč
 
 
Kód produktu: 423137
ASUS

ASUS Herní monitor VG258QM 25" LED [90LM0450-B02370]


 

Ultra-rychlý herní monitor

24,5palcový Full HD monitor ASUS VG258QM je stvořený pro rychlé hraní, proto je vybaven ultra rychlou dobou odezvy 0.5ms a neuvěřitelnou obnovovací frekvencí 280hz, která zaručuje plynulé zobrazení vašich her. Funkce orientované na hráče, jako je ASUS GamePlus, vylepšují vaše herní zážitky a GameVisual nabízí různé přednastavené režimy zobrazení pro optimalizaci vizualizací pro různé typy her.

 


Úžasná obnovovací frekvence

Úžasná obnovovací frekvence 280 Hz s možností přetaktování znamená, že displej je téměř dvakrát rychlejší než běžné 144 Hz monitory. Zažijete úžasně plynulý herní vizuál, který vám dá navrch ve střílečkách z pohledu první osoby, závodech, strategiích v reálném čase a sportovních titulech.



Blesková odezva

S dobou odezvy 0,5 ms z šedé na šedou jsou rozmazání a rozmazání pohybu prakticky eliminovány. Tento displej také poskytuje vynikající obraz s vynikajícími barvami díky 72% barevnému gamutu NTSC a úžasnému kontrastnímu poměru 1 000:1. Široké 178stupňové pozorovací úhly zajišťují minimální zkreslení a posun barev, i když se díváte z extrémních pozic.


G-Sync kompatibilní

Díky výchozí povolené technologii variabilní obnovovací frekvence (VRR) máte zajištěny bezproblémové herní zážitky z grafické karty NVIDIA GeForce GTX 10 nebo NVIDIA GeForce RTX 20.

Display HDR 400

Technologie HDR poskytuje širší rozsah barev a vyšší kontrast než tradiční monitory. Nejjasnější bílá a nejtmavší černá zvýrazňují detaily jako nikdy předtím. Displej je také schopen 400 cd/m2, čímž splňuje přísné požadavky na certifikaci DisplayHDR 400.


Široké možnosti připojení

Rozsáhlé možnosti připojení, včetně DisplayPort 1.2, HDMI 2.0x2 a konektoru pro sluchátka, nabízejí podporu pro širokou škálu multimediálních zařízení.

Vlastnosti:

  • 24,5palcový Full HD (1920 x 1080) herní monitor s ultrarychlou obnovovací frekvencí 280*Hz určený pro profesionální hráče a pohlcující hraní
  • Umožňuje dobu odezvy 0,5 ms (GTG) pro ostrý herní obraz s vysokou snímkovou frekvencí
  • Připraveno pro kompatibilitu G-SYNC, poskytující plynulý herní zážitek bez trhání díky povolení VRR (variabilní obnovovací frekvence) ve výchozím nastavení
  • Technologie ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) umožňuje ELMB spolu s G-SYNC Compatible, čímž eliminuje duchy a trhání pro ostrý herní vizuál s vysokou snímkovou frekvencí.
  • Technologie vysokého dynamického rozsahu (HDR) s profesionálním barevným gamutem poskytuje kontrast a barevný výkon, který splňuje certifikaci DisplayHDR 400
  • Výstup Full HD (1920 x 1080) @ 120 Hz pro PS5 a Xbox Series X/S
  • Dynamické zesílení stínů
    Technologie ASUS Dynamic Shadow Boost automaticky vyjasňuje tmavé oblasti herního světa optimalizací ostatních oblastí, zlepšuje celkové zobrazení a zároveň usnadňuje rozpoznání nepřátel skrytých v zastíněných oblastech mapy.
  • GamePlus
    Exkluzivní integrovaná klávesová zkratka GamePlus od společnosti ASUS nabízí vylepšení ve hře, která vám pomohou vytěžit ze hry více. Tato funkce je vyvinuta ve spolupráci s příspěvky od profesionálních hráčů, což jim umožňuje trénovat a zlepšovat své herní dovednosti.
  • GameVisual
    Technologie ASUS GameVisual má sedm přednastavených režimů zobrazení pro optimalizaci obrazu pro různé typy obsahu. K této jedinečné funkci lze snadno přistupovat pomocí klávesové zkratky nebo nabídky nastavení na obrazovce.
  • Technologie Flicker-Free
    Technologie Flicker-Free snižuje blikání, aby se minimalizovalo namáhání zraku, čímž se zvyšuje pohodlí, když jste zapleteni do dlouhých herních sezení.
  • Technologie Ultra-Low Blue Light
    Technologie ASUS Ultra-Low Blue Light snižuje množství potenciálně škodlivého modrého světla vyzařovaného displejem. K ovládání množství redukce modrého světla jsou k dispozici čtyři různá nastavení filtru.

Ergonomické provedení a možnost upevnění na zeď

S ergonomicky navrženým stojanem umožňuje nastavení sklonu, otáčení, otáčení a výšky, takže můžete snadno najít svoji ideální polohu pro sledování. Displej je také kompatibilní s VESA pro montáž na zeď.

Technická specifikace

Displej
Úhlopříčka (palce): 24,5"
Poměr stran : 16:9
Povrch displeje: Non-Glare
Podsvícení : LED
Typ panelu: TN
Pozorovací úhly (CR>=10): 170°/ 160°
Rozlišení: 1920x1080
Jas (běžný): 400 cd/m2
Kontrastní poměr (běžný): 1000:1
Barvy: 16,7M
Doba odezvy: 0,5 ms (GTG)
Doba odezvy (Max): 280 Hz
Technologie Flicker-Free: Ano
Porty
DisplayPort 1.2: x1
HDMI(v2.0): x2
Earphone Jack: Ano
Vlastnosti
Naklonění: Ano (+33° ~ -5°)
Otáčení: Ano (+90° ~ -90°)
Nastavení výšky: 0~130 mm
Technologie Trace Free: Ano
GameVisual: Ano
Teplota barvy Výběr: Ano (4 režimy)
GamePlus: Ano
HDCP: Ano, 2.2
Extreme Low Motion Blur: Ano
Technologie VRR: G-SYNC Compatible
GameFast Input technology: Ano
Low Blue Light: Ano
Display Widget: Ano, Display Widget Lite
Reproduktor: Ano (2Wx2)
Dimenze
Fyzické rozměry se stojanem (ŠxVxH): 563 x 356 x 212 mm
Fyzické rozměry bez stojanu (ŠxVxH): 563 x 329 x 52 mm
Rozměr balení (ŠxVxH): 664 x 415 x 221 mm
Čistá hmotnost se stojanem: 5,1 Kg
Čistá hmotnost bez stojanu: 2,8 Kg


Recenze na ASUS Herní monitor VG258QM 25" LED

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.