Astria Ascending Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Astria Ascending - PS5Astria Ascending - NSW
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 436835
MaximumEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Astria Ascending [PS4]


Objevte rozsáhlý svět na přelomu chaosu ve vyspělém a emotivním JRPG.


Zažijte epický příběh s bohatými tahovými boji a rozsáhlými úpravami ve 4K ručně kreslených vizuálech.



Klíčové vlastnosti:

  • Prozkoumejte rozsáhlý a krásný svět Orcanonu: Navštivte 5 různých míst zalidněných unikátními tvory a probijte se více než dvaceti dungeony. Přes 50 hodin hry a spoustu zábavných miniher - včetně shoot 'em up, originální fantasy tématickou karetní hru a vyzývavé enviromentální hádanky.
  • Epický příběh o osudu a oběti: Vžijte se do fascinujícího vyprávění o zradě, sebeobětování a teroru. Astrie Ascending je příběh postavený kolem dospělých charakterů a nabízí tak vyzrálý příběh s rozsáhlými dialogy.
  • Bohatý tahový systém bojů: Bojujte s více než 200 monstry v napínavých bojích. Sesbírejte a vyvolávejte legendární příšery do bojů a vybudujte svou sílu abyste mohli ovládnout Cosmo Breaks.
  • Setkávejte nezapomenutelné postavy: Vyberte si z osmi charakterů fantastických ras a schopností a poskládejte si tým hrdinů, který bude muset obětovat vše pro záchranu světa. S 20 třídami na výběr a plejádou unikátních schopností pod vaším velením jsou jejich osud zpečetěny, avšak osud světa ne.
  • Ručně kreslené dobrodružství vytvořené zkušenostmi a vášní: Od týmu ve kterém jsou vývojáři Final Fantasy, Nier Automata a Bravely Default, Astrie Ascending má plný dabing v Japonštině a Angličtině a tradičně animovaný, kompletně ručně kreslený 2D svět a dynamický systém během li>



Recenze na Astria Ascending

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.