Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir - PS5
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 420712
MicroidsEN dabing

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir [NSW]


Dobrodružství, které můžete sdílet plné zábavy, fackování a přátelství.


Píše se rok 50 p.n.l Galie je zcela okupována Římany. Tedy, ne úplně - jedna malá vesnice Galů se stále drží proti okupantům. A život není snadný pro Římské legionáře, kteří obývají opevněné kempy Totorum, Aquarium, Laudanum a Compendium.


Mír vládne v malé vesnici Amorican, kde si vesničané žijí svůj život. Naši dva hrdinové, Asterix a Obelix, loví divočáka, kovář se hádá s rybářem a náčelník vesnice se prochází po hradbách.


V jeden den, vesnický druid, Getafix, obdrží podivný dopis. Je od Aviny Gandir, vysoké kněžky Thule! Varuje druida před velkým nebezpečím pro jeho lid a žádá od něj, aby vzal mysteriózní Menhir ven ze skrýše.


Vydejte se na vzrušující dobrodružství a ponořte se do světa Asterixe! Sami nebo v lokální kooperaci, objevujte zemi Římského impéria a odhalte záhadu Crystal Menhir a jeho neuvěřitelnou moc!


  • Zdokonalte své dovednosti se záhadným Crystal Menhir ve všech jeho formách: kamenný menhir, ledový menhir, ohnivý menhir a magnetický menhir!
  • Poprvé v Asterix XXL sáze, hrajte jak Asterix a Obelix v lokální kooperaci pro dva hráče! Je to fantastické dobrodružství pro rodinu nebo přátele.
  • Zažijte nový příběh Asterix komiksového světa a objevujte území Římského impéria.
  • Naleznete zde vaše nejoblíbenější postavy jako například Getafix, Cacofonix a Vitalstatistix, také jako nové postavy s vtipnými jmény!
  • Splňte různé boční úlohy a posbírejte schované objekty napříč úrovněmi.
  • Budete schopni najít mnoho odkazů na filmy skryté ve hře?

Recenze na Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.