Assassin’s Creed: Valhalla (Ragnarök Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Assassin’s Creed: Valhalla (Ragnarök Edition) - PS4Assassin’s Creed: Valhalla (Ragnarök Edition) - PS5
Cena s DPH
829 Kč
Cena bez DPH: 685 Kč
 
Kód produktu: 438929
UbisoftEN dabing

Assassin’s Creed: Valhalla (Ragnarök Edition) [XBOX ONE]


Valhalla představuje nejnovější hru v sérii od roku 2018 kdy uzřela světlo světa hra Assassin's Creed Odyssey, která do série přidala celou řadu nových mechanik podobných RPG.


Ve hře budeme hrát za postavu Eivora, mocného Vikingského vůdce. Budete s ním vést svůj klan z pobřeží Norska do nového domova a to Anglie v 9. století. Budete objevovat tajemný otevřený svět, kde budete čelit brutálním nepřátelem, budovat svou vesnici a plenit pevnosti a hradby. Samotná mapa tedy bude zachytávat 4 království a část Norska.


V novém domovském prostředí se potkáte se Saxy včetně krále Alfréda Velkého z Wessexu, který váš klan nazýva pohany a plánuje se stát vládcem celé civilizované Anglie. Budete tak muset vytvářet spojenectví, bojová rozhodnutí a politické aliance, přitom už samotné dialogy mohou výrazně ovlivnit svět hry. Musíte se rozhodovat správně, abyste si vybudovali svou slávu a získali místo ve Valhalle.


Příběh se odehrává v temném období Evropy, kdy Římská říše zanikla, všechno bylo rozdrobeno a Vikingové zde hráli důležitou úlohu ve znovuvybudování světa.


Budete moct hrát za muže nebo ženu s plnými úpravami postavy, od tetování, vlasů, bojovým malováním. Definování postavy bude hlubší a stejně tak i bojový systém, který vám dá možnost bojovat dvěma zbraněmi, jako jsou sekery, meče a také skrytá čepel, dokonce štíty a i vést svou jednotku. Do boje se nyní přidají i rozmanitější nepřátelé. Nebudou chybět typické vikingské lodě a výpravy do lokalit, které můžete vyrabovat a získat odtud zásoby.


RPG mechaniky se nyní ještě víc rozšíří o nové směry, jelikož budete růst jako bojovník, tak i jako vůdce. Nevyhnutností jse získávání nových schopností a vybavení. Přičem se budete starat o samotnou vesnici. Budete příjmat nové členy klanu a stavět vylepšitelné budovy. Co znamená, že budete například vylepšovat kovářskou dílnu, aby mohl kovář vyrábět ještě lepší zbraně, budete stavět kasárna, abyste získali lepší bojovníky a podobně.


Vydejte se na cestu nelítostného boje, ať už na zemi nebo na vodě. Nečekejte ale, že vaše lodě budou mít kanóny nebo sedadla. Toto Vikingové nedělali. Loď bude vašim nejrychlejším způsobem přesouvání se a vracení se do domoviny před nelítostnými protivníky.


Novinkami ve hře bude i lov, nebo dokonce minihry, kde budou kostky, nebo alkoholické hry, tradiční severské turnaje Flyting, co jsou vlastně něco jako rapové souboje. Vždyť předse každý bojovník si též potřebuje vydechnout a také se tím sbližovat se svým lidem.


Vezměte sekeru a štít, oblečte si brnění překryté kožešinou a vyrazte do boje!



Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok



Jedná se o DLC, vyžaduje plnou hru Assassins Creed Valhalla


V nejambicióznějším rozšíření v historii hry musí Eivor přijmout svůj osud jako Odin, norský bůh války a moudrosti. Uvolněte nové božské síly, když se vydáte na zoufalou výpravu přes úchvatný svět. Dokončete legendární vikingskou ságu a zachraňte svého syna tváří v tvář záhubě bohů.


Ovládejte sílu bohů


Ovládejte neuvěřitelné, nadpozemské síly. Přijměte nové schopnosti od těch, které jste porazili, a použijte je na zabití všech, kteří vám stojí v cestě. Změňte tvar na havrana, abyste dosáhli velkolepé vraždy, nebo vzkřište své poražené nepřátele, aby bojovali na vaší straně. Proměňte svou pokožku na magmu, abyste se ochránili, naplňte svou zbraň ledem, abyste mohli rozpoutat ničivé údery a další.


Cesta do norského mýtu


Tváří v tvář vizím nové hrozby musí Eivor přijmout svůj osud jako Odin a vstoupit do mýtické trpasličí říše Svartalfheim, krásneho, ale nepřátelského světa pod invazí. Od podzemních výhní po tyčící se zlaté vrcholy, ponořte se do rozsáhlého, nebezpečného nového světa norské mytologie a přijměte svůj osud jako severský bůh.


Bojujte s novými nepřáteli ledu a ohně


Postavte se Jotnarům, nepřátelům ledu z Jotunheimu, a Muspelům, novým nepřátelem ohně z Muspelheimu. Bojujte se širokým spektrem nepřátelských archetypů, infiltrujte jejich pevnosti a použijte proti nim jejich vlastní síly, když budete silnější. Na čele této armády stojí Surtr, nezničitelný ohnivý gigant a největší nepřítel, jakému kdy Odin čelil.


Balení Obsahuje:

  • Kód ke stažení DLC Dawn of Ragnarok
  • 4 litografie



Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingPL titulky

Recenze na Assassin’s Creed: Valhalla (Ragnarök Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.