Assassins Creed CZ (The Ezio Collection) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Assassins Creed CZ (The Ezio Collection) - PS4
Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
Kód produktu: 357669
UbisoftCZ titulky
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 379 Kč

Doporučené produkty (1)

Assassins Creed CZ (The Ezio Collection) [XBOX ONE]


Zapište se do dějin jako legendární vrah, Ezio Auditore de Firenze ve hře Assassins Creed The Ezio Collection , která obsahuje kritiky i fanoušky vychválené single player kampaně z her Assassins Creed 2, Assassins Creed Brotherhood a Assassins Creed Revelations, všechny s vylepšenou grafikou pro systémy Sony PlayStation 4.


Assassins Creed 2

Z 12. století ve Svaté zemi se tentokrát děj odehrává v Benátkách roku 1476. Hlavním hrdinou hry je Ezio, který je vybaven sadů nových schopností jako plavání, převlékání se, či létání. Vše navíc se slíbeným menším stereotypem díky šestnácti unikátním typům misí.

Assassins Creed 2 je doslova nabušený tunou nových zbraní, od seker a kladiv, přes palice, oštěpy, až po různé typy mečů. To vše včetně nových útočných pohybů a pokud někdo zraní Vás musíte vyhledat ranhojiče, který Vám vyléčí rány a navrátí Vám bojeschopný status. Pak se již můžete znovu pustit do bitky s novými druhy nepřátel, mezi které můžeme zařadit rychlých lukostřelce, nebo ľahkoodencov a tanky připomínající kolosy s obouručními meči a těžkým brněním. Další podstatnou částí hry je také využívání úkrytů, plížení a další praktiky, znemožňující nepřítelem zjistit Vaši aktuální pozici.


  • Potomek Altaira, Ezio Auditore da Firenze potká známé postavy jako jsou Da Vinci, Caterina Sofrza, Machiavelli a Lorenzo de Medici
  • Rozlehlejší města Jeruzalém, Damašek, Acré, Benátky.
  • Pokračování otevřeného konce Assassin Creed.
  • Při lezení možnost odhodit zbraně, které jste sebrali protivníkům.
  • Zachované známé rozhledny, sloužící k průzkumu města.
  • Čtyři druhy nepřátel (agile, militantů, hrubián a paranoik).
  • Nové schopnosti, včetně plavání a létání.
  • Místní frakce vám mohou pomáhat v misích.
  • P lynulé střídání dne a noci.


    Assassins Creed: Brotherhood

    Ve hře Assassins Creed: Brotherhood se Ezio přesune do Říma, kde musí se svou skupinou Assassin zaútočit na představitele zkorumpovaných Templářů. V Eziově arzenálu nebude přitom chybět protetická ruka, dýka, jedem naplněná stříkačka, vějíř, lopatka vrtule, sekera, nebo dvě dýky najednou.

    A poprvé v sérii se můžete těšit na multiplayer, ve kterém si můžete zahrát i za Templářů, nebo v Abstergu se vytrénovat na vraha s vlastním způsobem zabíjení.


  • Kooperativní multiplayer.
  • Tentokrát Vám pomohou Leonardo da Vinci, Machiavelli nebo Caterine Sforzová.
  • Nové zbraně jako jedem naplněná stříkačka, vějíř sekera nebo dvě dýky najednou.
  • Vlastních vrahů budete verbovat přímo v Abstergu, jak ho znáte ze začátku druhého dílu.


    Assassins Creed: Revelations

    Když muž zvítězí ve všech svých bitvách a porazí své nepřátele, což ještě může dosáhnout? Ezio Auditore musí nechat svůj život za sebou při hledání odpovědí, při hledání pravdy.

    Ve hře Assassins Creed: Revelations mistr zabiják Ezio Auditore se vydává ve stopách svého legendárního mentora, Altaira, na cestě za poznáním a odhalením. Jedná se o nebezpečnou cestu, která zavede Ezia do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde rostoucí armáda Templářů hrozí destabilizovat region.

    Jako přídavek k vynikajícímu Eziovov příběhu, je součástí i vylepšený a rozšířený multiplayer, doplněný o nové módy, mapy a postavy, který Vám umožňuje otestovat své schopnosti vraha proti ostatním na celém světě.


  • Osvojte si smrtící dovednosti chytřejšího, efektivnějšího a smrtelnejšieho Ezia. Odstraňte své protivníky nasazením nového arzenálu zbraní a schopností, jako je vylepšený pohyb a boj s noži. Vyzkoušejte nové úrovně hraní s možností výroby bomb a použitím Eagle Vision.
  • Kritikou oceňovaný multiplayer je ještě lepší, s úplně novými týmovými režimy.
  • Prozkoumejte nejvzdálenější kouty Anima, při odhalování tajemství minulosti Desmonda a získejte náhled do toho, co může přinést budoucnost.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL titulky

    Recenze na Assassins Creed CZ (The Ezio Collection)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.