Assassins Creed Chronicles Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Assassins Creed Chronicles - PS4
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 342664
UbisoftEN dabing

Assassins Creed Chronicles [XBOX ONE]

Sledujte příběhy tří legendárních Assassinů o pomstě, odplatě a vykoupení.

Hra Assassin Creed Chronicles Vás zavede do tří různých civilizací a období historie, včetně dynastie Ming na začátku jejího pádu, říše Sikhů, která se připravuje na válku v Indii a Ruska v době dozvuků Velké říjnové revoluce.

Určená pro mistrů tajných akcí, kteří sdílejí vášeň pro přepisování historie hrami, Vám hra Assassins Creed Chronicles umožňuje vžít se do úkolů Assassinů Shao Jun, Arbaaz Mira a Nikolaje Orelova v 2.5D zobrazení světa Assassin Creed. Zabíjejte z stínů, ovládněte umění parkouru a vstupte do ohromujícího světa živých obrazů.



Assassins Creed Chronicles: China
Assassins Creed Chronicles: China se odehrává v Číně v roce 1526, kdy se vláda dynastie Ming začíná hroutit. Vy se jako Shao Jun, poslední zbývající assassinka čínského bratrstva, vracíte do své vlasti vykonat krevní mstu. Trénovaná legendárním Eziom Auditorem, je Shao Jun odhodlána vykonat pomstu a obnovit své padlé bratrství.



Assassins Creed Chronicles: India
Assassins Creed Chronicles: Indie Vás vrhá do konfliktu mezi říší Sikhů a Východoindické společnosti v roce 1841. Když se na scéně objevuje mistr Řádu templářů s tajemným předmětem, který kdysi patřil řádu Assassinů, musí Arbaaz Mir zjistit proč přišel, ukrást mu ten předmět a ochránit své přátele a svou milenku.



Assassins Creed Chronicles: Russia
Assassins Creed Chronicles: Russia se odehrává v Rusku roce 1918. Nikolai Orel se chystá odejít i se svou rodinou, ale povinnost mu velí splnit poslední úkol pro rád Assassinů. Musí proniknout do domu, kde je kouzelné rodina vězněna bolševiky a ukrást artefakt, o který vedli asassíni a templáři boj po celá staletí. Při plnění svého úkolu se stane svědkem masakru kouzelně dětí, ale podaří se mu zachránit princeznu Anastasiu. Musí uniknout templářům a zároveň ochránit artefakt a Anastasiu.



  • Ať už jste dlouholetým fanouškem série Assassins Creed , nebo úplným nováčkem, hra Assassins Creed Chronicles Vám umožní zjistit, co udělalo ze série jednu z najoceňovajších videoherních sérii v historii. Každá kapitola je nový začátek a seznámí Vás s jedinečným hrdinou ze světa Assassins Creed v nikdy předtím neviděných prostředí. Zatímco příběh každého Assassina se odehrává nezávisle, celá kronika je svázána výpravou.
  • Assassins Creed Chronicles přináší vzrušení v 2.5D. Prozkoumávejte, plížte a ukrývejte se a vyhněte se odhalení. Smeťte své nepřátele pomocí pískání a převleků. Nalézt cíl, zlikvidujte ho a zmizte.
  • Stejně jako v každém Assassins Creed zážitku je i zde svoboda pohybu zásadní. Ať už běžíte před nebezpečím, překonáváte překážky, nebo se nepozorovaně šplháte, skutečně pocítíte svobodu v pohybu jako assassin.
  • Pokud se Vám nepodaří zůstat nepovšimnut můžete vždy složit nepřátel ve velkém stylu. Každý assassin je vybaven výkonnou škálou zbraní, odlišným vybavením a širokým sortimentem schopností, co dělá každý zážitek jedinečným.
  • Přepínání mezi pohledem na popředí, střed a pozadí a volte různé cesty podle svých potřeb. Otevřete si nové cesty, plňte vedlejší mise, sbírejte skryté sběratelské předměty, nebo si zvolte nejrychlejší cestu k Vašemu cíli.

  • Recenze na Assassins Creed Chronicles

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.