Assassins Creed 4: Black Flag CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Assassins Creed 4: Black Flag CZ - XBOX ONEAssassins Creed 4: Black Flag CZ - PS3Assassins Creed 4: Black Flag CZ - XBOX 360
Cena s DPH
479 Kč
Cena bez DPH: 396 Kč
 
Kód produktu: 335570
UbisoftCZ titulky

Assassins Creed 4: Black Flag CZ [PS4]

Píše se rok 1715. Karibiku vládnou piráti, kteří si vytvořili vlastní republiku, která nezná žádný zákon, a ve které korupce, chamtivost a násilí nejsou ničím neznámým.

Mezi těmito vyděděnci žije i mladý bezohledný kapitán Edward Kenway. Svým bojem za slávu si vysloužil úctu i takových legend, jako je Edward"Blackbeard" Thatch. Ten boj jej však zároveň vtáhl do prastaré války mezi Assassin a templáři, války, která může zničit všechno, co tito piráti vybudovali.

Vítejte ve zlatém věku pirátství.



  • Staňte se Edwardem Kenwayom, charismatickým, přesto však brutálním pirátským kapitánem, který byl vycvičený Assassin. Edward dokáže lehce měnit mezi skrytou čepelí assassinského řádu a všemi novými zbraněmi, včetně Křesadlová pistole či dvou šavlí.
  • Prozkoumávejte otevřený svět plný možností. Objevte ten největší a nejrozmanitější Assassins Creed svět, jaký byl kdy vytvořen. Prozkoumejte 50 unikátních míst, od Kingstonu po Nassau, kde můžete prožít život piráta, který zahrnuje vykrádání vraků pod hladinou moře, vraždění templářů v rozvíjejících se městech, lov vzácných zvířat v nezkrotných džunglích, pátrání po pokladech v ztracených ruinách, nebo únik do skrytých zátok .
  • Staňte se tím nejobávanějším pirátům v celém Karibiku! Velte na své lodi Kavka a donuťte každého, kdo ji byť jen zahlédne, třást se strachem. Plundrujte a drancujte, abyste mohli Kavka vylepšit municí a vybavením, které je potřebné pro boj s nepřátelskými loděmi. Vylepšení lodě jsou pro Váš postup hrou velmi důležité. Zaútočte na masivní plachetnice a bez ostychu se na ně naloďte, nabírejte námořníky do své posádky a vydejte se na epické a nechvalně proslulé dobrodružství.
  • Zažijte krutou realitu, která se skrývá za představami o pirátech. Ocitnete se při budování republiky na Bahamách mezi legendárními jmény, jako jsou Blackbeard, Calico Jack, nebo Benjamin Hornigold a prožijte skutečně vyhrocené události, které definovaly zlatý věk pirátství.
  • Bojujte proti sobě, nebo spolupracujte se svými přáteli v nelítostné a cenami ověnčené hře pro více hráčů. Vyberte si z rozmanité škály postav a bojujte na smrt v exoticky laděných mapách





  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingHU titulky

    Recenze na Assassins Creed 4: Black Flag CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.