ArmaGallant: Decks of Destiny PS4

Cena s DPH
279 Kč
Cena bez DPH: 231 Kč
 
Kód produktu: 404152
MaximumEN dabing

ArmaGallant: Decks of Destiny [PS4]

ArmaGallant: Decks of Destiny kombinuje stavění balíčků s real-time strategií (RTS), čímž vytváří rychlé 1v1 nebo 2v2 multiplayer arénoví souboje. Naučte se a vylepšete schopnosti úchvatných stvoření a magických kouzel, formují silné balíky, které vybalíte na vašich soupeřů. Vy si vymyslíte váš požadovaný herní plán. Postavíte strategicky vaši armádu (tvořenou, povoláními na blízku, dálku nebo které létají) po celé mapě, vyběhnete jako kouzla vrhající maniak, nebo využijete prostředí abyste získali taktickou výhodu? Rozhodnutí je na vás.

Když vyhrajete souboje, odemknete si více karet, které posílí váš balík a armádu. Také můžete využít vaše výherní zlato ke vylepšení vašich karet, vylepšující jejich celkovou efektivitu aby dali více zranění. Od získání strategických bodů na mapě ke kouzlení těch pravých kouzel v ten správný čas, ArmaGallant: Decks of Destiny je epický pohled na multiplayer RTS hry.

  • Postavte silné balíky vytvořeny 5 elementy-Světlo, Temnota, Voda, Oheň a Země-abyste provedli váš herní plán, čímž vytvoříte unikátní a silné komba.
  • Kontrolujte armádu pěkně ilustrovaných fantasy příšer, využívaje jejich síly vedle vaší magii a poražte vašich soupeřů.
  • Použijte váš hlavní balíček na souboj v sólo zápasech nebo 2v2 multiplayer týmových zápasech. Cvičte proti AI a zdokonalujte vaše dovednosti.
  • Využijte vaše strategické taktiky a naučte se různé kombinace karet abyste vytvořili balík nezastavitelné síly.




  • Recenze na ArmaGallant: Decks of Destiny

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.