Arkane Anniversary Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Arkane Anniversary Collection - XBOX ONE
Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 412429
BethesdaEN dabing

Arkane Anniversary Collection [PS4]


Oslavte 20 skvělých let Arkane studia s Arkane dvacátou výroenou kolekcí! S katalogem, který získal více než 100 ocenění, obsahující mnoho Game of the Year ocenění, Arkane studio strávilo poslední dvě dekády zdokonalováním jeho unikátního stylu a opravdu pohlcujícím zážitkem. Z rozpadajících se dlážděných ulic Dunwallu a oslovající pobřeží Karnaca, celou cestou do mimozemsky zamořených prostory vesmírné stanice Talos, kolekce zahrouje nejlepší hry od Arkane Studios kdy vyrobilo.


  • Dishonored: Definitive Edition (obsahuje celou hru a veškerý její další přidaný obsah)
  • Dishonored 2
  • Dishonored: Death of the Outsider
  • Prey
    Dishonored: Definitive Edition
    Dishonored je first-person akční hra, ve které se zhostíte role nadpřirozeného vraha vedeného pomstou. Kreativně eliminujte své cíle s flexibilním bojovým systémem kombinováním řady nadpřirozených schopností, zbraní a neobvyklého vybavení. Pronásledujte své nepřátele pod rouškou temnoty a nemilosrdně na ně zaútočte s tasenými zbraněmi. Výsledek každé mise závisí na rozhodnutích, která uděláte.

    Děj hry Dishonored se odehrává v Dunwallu, průmyslovém velrybářském městě, kde existují podivné technologie a mystika z jiného světa. Vy jste kdysi důvěryhodný tělesný strážce milované císařovny. Po ovbvinění z její vraždy se z Vás stává vrah, známý jen znepokojující maskou, která se stává Vaší vizitkou. V dobách nejistoty, kdy se městem šíří mor a je ovládáno despotickou vládou vyzbrojenou neo-průmyslovými technologiemi, Vám temné síly propůjčí schopnosti, jaké nemá žádný jiný člověk – ale za jakou cenu? Pravda za vaší zradou je stejně nejasná jako vody obklopující město a život, který jste žili kdysi, je navždy pryč.


     

  • Ke každému atentátu přistupujte svým vlastním stylem. Využijte stín a hluk ve svůj prospěch na své neslyšné cestě úrovněmi neviděný nepřítelem, nebo surově zaútočte, když zareagují na Vaši agresivitu. Flexibilní bojový systém umožňuje kreativně kombinovat vaše schopnosti, nadpřirozené síly a vybavení na vaší cestu úrovněmi a při likvidování cílů. Improvizace a inovace definují Váš herní styl.
  • Svět hry Dishonored reaguje na Váš způsob hraní. Pohybujte se jako duch, nebo neznajíc žádné slitování zanechte za sebou cestu destrukce. Rozdílné přístupy ke každé misi přinesou rozdílné výsledky.
  • Teleportujte se pro přiblížení, nebo zastavte čas a předveďte nadpozemské popravy! Kombinace nadpřirozených schopností a zbraní otevírá ještě více způsobů, jak překonat překážky a eliminovat cíle. Herní systém vylepšování umožňuje zvládnutí nových smrtících schopností a nástrojů.
  • Vstupte do originálního světa, který navrhl Viktor Antonov, umělecký ředitel hry Half-Life 2. Dishonored přináší svět, kde se setkává průmysl a mystika, vytvářející hustou atmosféru intrik. Svět je Váš a čeká na prozkoumání.

    Definitive Edition navíc obsahuje navíc:

     

  • Stahovatelné rozšíření The Knife of Dunwall integrované do hry (obsahuje bonusovou misi, kde převezmete roli Dauda, legendárního vraha, který zabil císařovnu. Po zavraždění císařovny a změny osudu Dunwall se můžete pustit do hledání vykoupení. Získejte přístup k Daudovým novým zbraním. vybavení a nadpřirozeným schopnostem při cestě dosud neprozkoumanými částmi Dunwallu, včetně městské velrybářské čtvrti, Rothwildova jatek a přísně střežené čtvrti Legal District).
  • Stahovatelné rozšíření The Brigmore Witches integrované do hry (pokračujte v cestě legendárního vraha Dauda. Toto rozuzlení Daudova příběhu Vás vrhne do konfliktu s bojujícími frakcemi gangů a nebezpečnými Brigmoreskými čarodějnicemi. Vydejte se do neprozkoumaných lokalit Dunů Vás čeká setkání s nadpřirozenými silami, které otestují hranice vašich nových zbraní a schopností).
  • Stahovatelné rozšíření Dunwall City Trials integrované do hry (zažijte flexibilní bojový systém, stealth hratelnost a různé lokality zcela novým způsobem, na své cestě 10 odlišnými mapami, kde na Vás čeká celá řada výzev. Otestujte své stealth, bojové a pohybové schopnosti při plnění náročných úkolů, odemykání nových úspěchů a odhalování tajemství a umístěte se v globálních online žebříčcích).
  • Stahovatelné rozšíření Void Walker's Arsenal integrované do hry (získejte přístup ke čtyřem bonusovým balíčkům herního obsahu, které obsahují jedinečné bonusy pro postavy, dodatečné sloty a další).
  • Vylepšenou a přepracovanou grafiku, která využívá výkon konzolí nové generace.
    Dishonored 2
    Zopakujte si roli nadpřirozeného nájemného vraha ve hře Dishonored 2, vysoce očekávaném pokračování hry roku 2012, Dishonored. Prozkoumejte zcela odlišný svět v roli Emily Kaldwin, nebo Corva Attana, oba jsou mocnými vrahy s vlastním souborem unikátních nadpřirozených vlastností, zbraní, či neobyčejných přístrojů. Definujte si svůj vlastní styl hraní smícháním pohlcující akce z pohledu první osoby, úkladného vraždění, plížení, mobilnosti a brutálního soubojového systému. Kombinujte nástroje, které máte k dispozici pro kreativní způsoby eliminace vašich nepřátel, ať už si zvolíte je pronásledovat v utajení, nebo je napadnete čelně s vytasenými zbraněmi. Nikdy se neslitujte a zanechte chaos ve vašich stopách, nebo objevte nenápadnější způsob eliminování vašich cílů. Vaše volby ovlivní výsledky vašich misí a ultimátně i celé hry.

    Hra Dishonored 2 se odehrává 15 let po poražení Lorda regenta a po zapsání obávaného krysího moru do historických knih. Nadpřirozený uzurpátor se zmocnil trůnu imperátorky Emily Kaldwin, což způsobilo, že osud ostrovů zůstal viset jen na vlásku. V roli Emily Kaldwin, nebo Corva Attana budete cestovat od legendárních ulic města Dunwall, až po Karnacu, v minulosti úchvatné přímořské město, které je klíčem k navrácení Emily k moci. Budete označeni znamením cizince a vyzbrojeni novými nadpřirozenými schopnostmi, lovte vaše nepřátele a navždy změňte osud impéria.


     

  • Hráči si definují vlastní herní styl spojením pohlcující akce z pohledu první osoby, vražděním, plížením, mobilností a brutálními souboji.
  • Kombinujte všechny dostupné prostředky a objevte kreativní způsoby eliminace nepřátel.
  • Hra Dishonored 2 představí stejný styl kampaně jako její předchůdce, Dishonored, ve kterém se hlavní hrdina musí probojovat sérií misí, za využití nadpřirozených schopností a zbraní.
  • Hrajte v roli Emily Kaldwin, nebo Corva Attana.

    Dishonored: Death of the Outsider
    Hrajte za Billie Lurk, kdysi jedna z nejznámějších vrahů z Dunwallu. Spolu s vaším starým mentorem, legendárním vrahem Daudem, se pokusíte o vaši největší akci: vraždu Outsidera. Vydáte se hluboko do temných koutů Karnaky, abyste odkryli tajemství Outsidera a jeho původ, budete čelit smrtelné opozici, starým mocnostem a těžkým rozhodnutím, která navždy změní svět kolem vás.


     

  • Zůstaňte ve stínu nebo vstupte do denního světla - je to vaše volba.
  • Pomocí nadpřirozených schopností, gadgetů a zbraní, můžete ke každé situaci přistupovat svou vlastní cestou.
  • Bojujte proti nesmrtelnému envisioned, neúprosným sestrám orakularneho řádu a vylepšeným clockwork vojákům.
  • Po dohráti moznost Original Game Plus (OG+)

    Prey
    Ve hře Prey se probouzíte na palubě Talos I, vesmírné stanice kroužící kolem Měsíce v roce 2032. Jste klíčovým subjektem experimentu, který má navěky změnit lidstvo, ale všechno se hrozivě pokazilo. Vesmírná stanice je zaplavena nepřátelskými mimozemšťany a ti se vás právě snaží ulovit. Při tom, jak se noříte hlouběji do temných tajemství stanice Talos I a Vaší vlastní minulosti, musíte přežít za využití pomůcek a zbraní které objevíte na stanici, za pomoci Vašeho důvtipu a za pomoci mysl ovládajících schopností.


     

  • Sci-fi akce z pohledu první osoby.
  • Jste prvním člověkem, který byl vylepšen za pomoci mimozemských sil na stanici Talos I.
  • Při hledání pravdy se musíte probojovat obrovskou stanicí zamořenou nepřátelskými mimozemšťany.



Recenze na Arkane Anniversary Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.