ARK (Ultimate Survivor Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA ARK (Ultimate Survivor Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 435192
StudioEN dabing

ARK (Ultimate Survivor Edition) [PS4]


Užijte si vše, co vám nabízí značka ARK v této definitivní kolekci! Zkroťte si pravěká zvířata a jezděte na nich, zatímco budete objevovat divoké krajiny, spojovat se s ostatními hráči a zápolit v epických kmenových bitvách. Vydejte se společně na to nejlepší dobrodružství všech dob plné dinosaurů.

ARK: The Ultimate Survivor Edition obsahuje ARK: Survival Evolved a také rozšíření Scorched Earth, Aberration, Extinction a Genesis Parts 1 & 2. Veškerý obsah je optimalizován a aktualizován o všechna vylepšení, kterých se základní hra dočkala od svého vydání, takže vám může nabídnout až několik tisíc hodin hratelnosti.

Od pravěkých ostrovních džunglí, až po futuristické zahrady mezihvězdných lodí můžete dobýt každé rozsáhlé prostředí, které ve hře naleznete. Objevte stovky jedinečných druhů, které se volně pohybují po těchto zemích, od prehistorických až po fantasy, a naučte se, jak se s těmito tvory spřátelit nebo jak je porazit. Zkompletujte svou sbírku zápisků a poznámek, které zde nechali předchozí průzkumníci, a objevte překvapivou historii ARK. Prověřte svůj kmen a své šelmy v bitvě v rámci každé výzvy s bossem.



Máte vy a vaši přátelé na to, přežít ve světě ARK?




Recenze na ARK (Ultimate Survivor Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.