Arcade Spirits Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Arcade Spirits - NSW
Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 412466
PQubeEN dabing

Arcade Spirits [PS4]


Co když k pádu trhu s videohrami z roku 1983 nikdy nedošlo? Arcade Spirits se odehrává v roce 20XX a je vizuální románovou romantickou komedií s alternativní historií, ve které stále vládnou arkády jako poslední místo ke hraní. Po období bouřlivého zaměstnání začne vaše postava vzrušující novou práci ve Funplexu: populární místní arkádě s týmem zaměstnanců, kteří jsou stejně výstřední jako zákazníci.


  • Hrajte sám za sebe - ve hře Arcade Spirits je vše přizpůsobitelné. Všechny možnosti se odrážejí v obou scénických programech a uměleckých dílech – vyberte si svůj styl vlasů, tón pleti, barvu vlasů/očí a další.
  • Rozvíjejte svou osobnost - komunikujte s postavami, jak se vám líbí: ať už jde o přátelství, platoniku nebo něco důvěrnějšího. Tvrdě pracujte a budujte požadovaný vztah pomocí celkem sedmi románských postav.
  • Sledování pokroku ve hře - Systém identifikátorů identit, nebo „IRIS“, může sledovat stav vašeho vztahu se všemi postavami v průběhu hry a také vaše osobnostní vlastnosti. Jste laskavý, svérázný, vyrovnaný, odvážný nebo úplně jiný?
  • Chraňte svou arkádu - vaše rozhodnutí ovlivní budoucí osud Funplexu. Ať už jsou to vztahy, které se rozhodnete rozvíjet, nebo způsob řešení klíčových momentů krizového řízení.


Recenze na Arcade Spirits

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.