Aragami 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Aragami 2 - PS4Aragami 2 - Xbox Series X|SAragami 2 - NSW
Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 433932
MergeEN dabing

Aragami 2 [PS5]


Z temnoty se vrátil stínový klan.


Jste jedním z posledních elitních bojovníků svých příbuzných, Aragami. Oběti nadpřirozeného utrpení, které koroduje tělo a pohlcuje mysl, ovládá Aragami Shadow Essence – mystická síla, která dává schopnost ovládat stíny. S touto silou Aragami plní své úkoly a úkoly – úkoly, které byly vytvořeny v celém údolí, aby zajistily existenci vesnice a osvobodili Aragami zotročených armádami útočníků. Aragami 2 je tajná hra třetí osoby, ve které hrajete jako atentátník se schopností ovládat stíny. Připojte se ke stínovému klanu a bojujte proti armádám útočníků, aby ochránili své lidi.


  • Hrajte v režimu pro jednoho hráče nebo spolupracujte se svými přáteli: Odhalte celou kampaň a připojte se k vražedné skupině až 3 hráčů v kooperaci.
  • Zapojte se do rychlých činností ochrany zdraví: Spravujte kryty a schopnosti svižně. Zničte své nepřátele pomocí tajných zabití.
  • Vstupte do boje taktických rozhodnutí: Staňte se mistrem boje založeného na schopnostech s vysokým rizikem a vysokou odměnou.
  • Vytvořte si vlastní klan: Vytvořte si zbraně a brnění a vylepšete svého elitního bojovníka třemi stromy schopností se 42 schopnostmi a stínovými silami.
  • Ochrana údolí Rashmon: Zachraňte své lidi a poražte kletbu dříve, než skončí s vámi, a zjistěte, jak se z Araga stala legenda.

     

Související produkty (1)


Recenze na Aragami 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.