Apple iPhone 14 Plus 256GB, blue

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
25 059 Kč
Cena bez DPH: 20 710 Kč
 
Kód produktu: 450063
Apple

Apple iPhone 14 Plus 256GB, blue [MQ583YC/A]

Očekávané iPhone série 14 jsou tady a jako vždy nás přesvědčují, že jde o nejlepší zařízení od společnosti Apple. K sofistikovanému oblíbenému designu se připojuje nový systém se dvěma kamerami s působivými vylepšeními fotoaparátu a převratnými novými bezpečnostními funkcemi.

O produktu

    • Krásný design
      iPhone 14 Plus dostupný v úžasné nové 6,7palcové velikosti se vyznačuje odolným a elegantním hliníkovým designem leteckého průmyslu v pěti krásných povrchových úpravách. Větší displej iPhonu 14 Plus je skvělý pro streamování filmů a hraní her. Má aktualizovaný vnitřní design pro lepší tepelný výkon, úžasný Super Retina XDR displej s OLED technologií, která podporuje špičkový jas HDR 1200 nýtů, kontrastní poměr 2 000 000:1 a Dolby Vision.
    • Špičková odolnost
      Skleněná konstrukce zpevněná kovovým rámem je opět doplněna o super odolnou keramickou vrstvu Ceramic Shield, která zajišťuje lepší odolnost vůči poškrábání. Spolehnout se můžete také na odolnost vůči vodě a prachu s certifikací IP68. Telefon vydrží až 30 minut pod vodou v hloubce do 6 metrů. K vynikající odolnosti přispívají také prvky z hliníku.
    • A15 Bionic čip
      iPhone 14 Plus dostal do vínku čip A15 Bionic, který nabízí neuvěřitelný výkon a efektivitu pro náročné pracovní úkoly a je navržen se zabudovanými prvky, které udržují vaše soukromí v bezpečí . A15 Bionic přináší neuvěřitelný výkon a 5jádrový GPU, umožňuje ještě plynulejší grafiku pro video aplikace a vysokovýkonné hry a pohání neuvěřitelné funkce fotoaparátu, jako je Photonic Engine a Cinematic režim, a to vše při působivé výdrži baterie a ochraně soukromí. Bezpečnost je zajištěna pomocí Secure Enclave. 6jádrový procesor zvládá náročné úkoly hladce a efektivně a 16jádrový Neural Engine je schopen provádět 15,8 bilionu operací za sekundu, což umožňuje ještě rychlejší výpočty strojového učení pro funkce v systému iOS 16 a aplikací třetích stran.
    • Nové funkce
      Dobrodružné povahy se mohou spolehnout na nové bezpečnostní funkce, o kterých doufáme, že je nikdy nebudeme potřebovat.
      • Klid v duši i mimo síť - V místech bez signálu mobilní služby nebo Wi-Fi vám iPhone umožní posílat SMS na tísňové linky přes satelit. Službu obdrží uživatel iPhone 14 Plus zdarma až na 2 roky.
      • Crash Detection - iPhone 14 Plus se pyšní i detektorem automobilové nehody, kdy senzory poznají náraz a na displeji se zobrazí možnost zavolat pomoc. Dokáže automaticky zavolat 112 a poslat upozornění vašim nouzovým kontaktům.
    • Pokročilejší vlastnosti
      Díky úžasné výdrži baterie, špičkovým funkcím odolnosti a super rychlému 5G je tato řada iPhone pokročilejší než kdykoli předtím.
    • Perfektní fotoaparát
      iNový iPhone 14 Plus pořizuje úžasné fotografie a videa pomocí výkonného kamerového systému s novými hlavními a předními TrueDepth kamerami, ultraširokoúhlým fotoaparátem pro jedinečné perspektivy a Photonic Engine – vylepšeným obrazovým zpracováním.

    • Nový hlavní fotoaparát s větší clonou f/1,5 a 1,9 µm pixely, který umožňuje vylepšení fotografií a videa ve všech světelných scénářích pro lepší detaily a zmrazení pohybu, méně šumu, rychlejší expoziční časy a optickou stabilizaci obrazu s posunem senzoru.
    • Nový přední fotoaparát TrueDepth s clonou f/1,9, která umožňuje lepší výkon fotografií a videí při slabém osvětlení. Při prvním použití automatického zaostřování dokáže zaostřit ještě rychleji při slabém osvětlení a zachytit skupinové záběry z větší vzdálenosti.
    • Nový akční režim pro neuvěřitelně plynulé video, které se přizpůsobuje výrazným otřesům, pohybu a vibracím, a to i tehdy, když je video snímáno uprostřed akce.
    • Ultra širokoúhlý fotoaparát nabízí jedinečnou perspektivu pro širší záběry a vylepšení fotografií při slabém osvětlení pomocí Photonic Engine.
    • Vylepšený True Tone blesk je o 10 procent jasnější a má lepší rovnoměrnost pro konzistentnější osvětlení.
    • Filmový režim je nyní dostupný v rozlišení 4K při 30 fps a 4K při 24 fps.
    • End-to-end Dolby Vision HDR, dostupné pouze na iPhone.
  • Výkonné připojení
    iPhone nabízí uživatelům superrychlé stahování a nahrávání, lepší streamování a konektivitu v reálném čase s 5G, což jim pomáhá zůstat v kontaktu, sdílet a užívat si obsah. Podpora 5G na iPhone se nyní rozšiřuje na více než 250 operátorů na více než 70 trzích po celém světě s rozšířenou podporou pro samostatné sítě.
  • iOS 16
    iPhone 14 a iPhone 14 Plus jsou vybaveny systémem iOS 16, který nabízí propracovanou uzamčenou obrazovku spolu s novými funkcemi komunikace, sdílení a zpravodajství. Uzamčená obrazovka je osobnější, krásnější a užitečnější než kdykoli předtím s vícevrstvým efektem, který umně upřednostňuje objekty fotografií před časem, a nově navrženými widgety, které nabízejí informace na první pohled. Pro inspiraci na uzamčené obrazovce nabízí galerie tapet celou řadu možností, včetně kolekcí Apple, tapety Počasí, Astronomie, Měsíc a sluneční soustava a mnoho dalších.
  • Další vylepšení
    • Pomocí aplikace Zprávy mohou nyní uživatelé upravovat nebo vyvolávat nedávno odeslané zprávy a označit konverzace jako nepřečtené, aby se k nim mohli později vrátit.
    • Sdílená knihovna fotografií na iCloudu ještě více zjednodušuje sdílení sbírky fotografií s rodinou.
    • Živý text je díky této možnosti schopnější rozpoznat text ve videu a rychle převést menu, přeložit text a podobně.
    • Visual Look Up přidává novou funkci, která uživatelům umožňuje klepnout a podržet předmět obrázku, zvednout jej z pozadí a umístit jej do aplikací, jako jsou Zprávy.
  • S ohledem na životní prostředí
    iPhone 14 a iPhone 14 Plus jsou navrženy tak, aby minimalizovaly jejich dopad na životní prostředí, včetně anténních vedení, která používají upcyklované plastové láhve, které byly chemicky přeměněno na pevnější a výkonnější materiál. Modely iPhone 14 také používají 100 procentně recyklované prvky vzácných zemin ve všech magnetech, včetně těch, které se používají v MagSafe, a 100 procentně recyklovaný wolfram v Taptic Engine. Oba modely také obsahují 100 procent recyklovaného cínu v pájce více desek plošných spojů a 100 procent recyklovaného zlata v pokovování více desek plošných spojů a drátu všech fotoaparátů. Obaly na bázi vláken nepoužívají vnější plastový obal, čímž se společnost Apple přibližuje k cíli zcela odstranit plasty ze všech obalů do roku 2025.

Technická specifikace

Sítě/SIM
2G neuvedeno
3G neuvedeno
4G neuvedeno
5G neuvedeno
SIM Dual SIM (Nano-SIM)
Velikost/Provedení
Rozměr 160.8 x 78.1 x 7.8 mm
Hmotnost 203 g
Provedení skleněná zadní strana (Gorilla Glass), hliníkový rám
Ochrana Gorilla Glass
Stupeň ochrany IP68
Displej
Velikost 6.7"
Poměr stran 19.5:9
Poměr obrazovky k tělu 87,4 %
Frekvence neuvedeno
Rozlišení 1284 x 2778 px
Hustota px 458 ppi
Jas 800 nýtů (HBM), 1200 nýtů (max)
Technologie Super Retina XDR OLED
Ochrana Keramické sklo odolné proti poškrábání, oleofobní povlak
Ostatní HDR10, Dolby Vision
Systém/Procesor
Operační systém iOS 16
Nadstavba neuvedeno
Chipset Apple A15 Bionic (5 nm)
CPU Hexa-core (2x3.23 GHz Avalanche + 4x1.82 GHz Blizzard)
GPU Apple GPU (5-core graphics)
Paměť
Vnitřní paměť 256 GB
Operační paměť (RAM) 4 GB
Slot pro paměťovou kartu ne
Fotoaparát/Kamera
Zadní 12 MP, f/1.5, 26mm (wide), 1.9µm, dual pixel PDAF, čidlo OIS
12 MP, f/2.4, 13mm, 120° (ultrawide)
Dual-LED dual-tone flash, HDR (photo/panorama)
Video 4K@24/25/30/60fps, 1080p@25/30/60/120/240fps
HDR, Dolby Vision HDR (včetně 60fps), Cinematický mode (4K@30fps), stereofonní zvuk rect
Přední 12 MP, f/1.9, 23mm (wide), 1/3.6", PDAF
SL 3D, (depth/biometrický senzor)
HDR, Cinematický mode (4K@30fps)
4K@24/25/30/60fps, 1080p@25/30/60/120fps, gyro-EIS
Zvuk
Upozornění vibrace, vyzvánění MP3/WAV/...
Reproduktor ano, stereo
Mikrofon ano
3.5 mm jack ne
Komunikace
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, hotspot
Bluetooth 5.3, A2DP, LE
NFC ano
GPS ano s A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS
Infraport ne
FM rádio ne
Konektory Lightning, USB 2.0
Senzory
Face ID ano
Barometr ano
Gyroskop ano - s vysokým dynamickým rozsahem
Akcelometr ano
Senzor vzdálenosti ano
Senzor okolního světla ano - duální senzory
Senzor otisků prstů ne
Ostatní
Podpora audio MP3, AAC, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos
Podpora video MP4, AVI, HEVC, H.264, ProRes, HDR s Dolby Vision, HDR10, HLG
Prohlížeč dokumentů PDF, XLS, JPG ...
Baterie
Kapacita neuvedeno
Typ článků Li-Ion
Provedení vestavěná
Rychlonabíjení ano 20 W
Bezdrátové nabíjení ano
MagSafe 15 W
Qi 7.5 W
Reverzní nabíjení ne
Reverzní bezdrátové nabíjení ne

Obsah prodejního balení:

  • mobilní telefon
  • nástroj pro vysunutí SIM karty
  • dokumentace


Recenze na Apple iPhone 14 Plus 256GB, blue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.