Apple AirTag (1 ks)

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
 
Zvýhodněná nabídka k tomuto zboží:
Apple AirTag (1 ks) | playgosmart.cz
Silikonové pouzdro Tactical Velvet s poutkom pro AirTag, foggy | playgosmart.cz
+
ušetřete až 144 Kč
Cena spolu:
944 Kč
Kód produktu: 422860
Apple

Apple AirTag (1 ks) [MX532ZM/A]

Neztrácej hlavu při hledání.

AirTag je úžasně jednoduchá pojistka proti ztrácení věcí. Jeden si připneš ke klíčům, další šupneš do batohu. A hned jeh uvidíš na mapě v aplikaci Najít, stejně jako tam najdeš všechna svá zařízení Apple nebo zjistíš, kde máš rodinu a kamarády.

Neváhej a využij naši nabídku doplňkového příslušenství pro AirTag, díky kterému ho připevníš vskutku všude a bez námahy.

 

Prozvoň to a máš to

  • Zatoulala se ti peněženka? Pokud v ní máš AirTag, nepropadej panice. Otevři aplikaci Najít a přes panel Předměty si ji prozvoníš. AirTag na to má integrovaný reproduktor. Pokud se skrývá někde v blízkosti, například pod gaučem nebo vedle v pokoji, stačí jít po zvuku.



Samá voda, přihořívá, hoří

  • Když je AirTag v blízkosti, iPhone tě pomocí přesného hledání navede přímo k němu. Díky integrovaní ultra širokopásmové technologii dokáže zobrazit směr i přesnou vzdálenost.

Jak to funguje?

  • AirTag vysílá zabezpečený bluetooth signál. Okolní zařízení zapojené do sítě služby Najít signál zachytí a nahlásí polohu tvého AirTagu do iCloudu. Ty potom uvidíš na mapě v aplikaci Najít. Celý proces je anonymní a zašifrovaný, a chrání tak soukromí všech zúčastněných. Navíc je úsporný, takže tě nemusí trápit baterie ani datové limity.


Režim ztraceného zařízení ti ulehčí hledání

  • Stejně jako ostatní zařízení Apple, i AirTag se dá přepnout do režimu ztraceného zařízení. Když ho potom zaregistruje jiné zařízení zapojené do sítě, automaticky tě na to upozorní. Nebo ho můžeš nastavit tak, aby s nálezcovi zobrazily tvoje kontaktní údaje, když AirTag přiloží ke smartphonu s NFC - tou samou technologií, která ti umožňuje platit mobilem.
Je to tvoje soukromá věc

  • Polohu svého AirTagu vidíš jen ty. Tvá polohová data a jejich historie se do samotného AirTagu neukládají. V anonymitě zůstávají i zařízení, které ti polohu AirTagu nahlásí. Všechna polohová data se ve všech fázích přenosu šifrují, takže se ani Apple nedozví informace o poloze tvého AirTagu nebo identitě zařízení, které ho pomohlo najít.

Nádherně jednoduché

  • Jedním kliknutím AirTag nastavíš a připojíš ke svému iPhonu nebo iPadu. Potom už ho jen pojmenuješ, připevníš k předmětu, o kterém chceš mít přehled, a máš postarané. Chceš dostávat oznámení o AirTagu i na Apple Watch? Žádný problém.
Technická specifikace
Připojení: Bluetooth na hledání v blízkosti
Čip Apple U1 na ultraširokopásmové připojení a přesné hledání
Přiložení k NFC čtečkám pro režim ztráty
Reproduktor: Integrovaný reproduktor
Baterie: Vyměnitelná knoflíková baterie CR2032
Snímač: Akcelerometr
Odolnost: IP67
Systémové požadavky a kompatibilita: Apple ID
Modely iPhonu a iPodu touch s iOS 14.5 a novějším
Modely iPadu s iPadOS 14.5 a novějším
Rozměry a hmotnost
Rozměry: 31,9 x 8 mm
Hmotnost: 11 g

Obsah prodejného balení:

  • 1x AirTag
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Apple AirTag (1 ks)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.