Apple AirPods Max, Pink

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
13 839 Kč
Cena bez DPH: 11 437 Kč
 
Kód produktu: 416111
Apple

Apple AirPods Max, Pink [MGYM3ZM/A]

Toto jsou sluchátka přes uši, jaké tu ještě nebyly. Dokonalé skloubení působivého hi-fi zvuku a kouzelných vlastností AirPodu pro vrcholný zážitek z poslechu. Designová symfonie. Náušníky i klenba hlavového mostu se dokonale přizpůsobují individuálnímu tvaru hlavy, takže AirPods Max optimálně akusticky těsní a poskytují mimořádný zážitek z poslechu. AirPods Max spojují vysoce věrnou reprodukci zvuku se špičkovým aktivním potlačováním hluku. Zážitek z poslechu je nepřekonatelný. Každá součást jejich speciálního budiče pomáhá vytvářet zvuk s naprosto minimálním zkreslením v celém slyšitelném frekvenčním rozsahu. Mohutné basy, přesné středy i věrné, čisté výšky zní dokonale průzračně. Korunkou Digital Crown můžeš ovládat hlasitost, přeskakovat skladby a přijímat hovory.

Proč koupit AirPods Max?

  • Maximální pohodlí
    Klenba hlavového mostu z prodyšné tkané síťoviny rovnoměrně rozkládá hmotnost sluchátek a snižuje tlak na hlavu. Kostru z nerezové oceli pokrývá měkká skořepina, takže pevnost, pružnost a pohodlí jsou v dokonalé souhře. Teleskopická ramena se hladce posouvají a drží v nastavené poloze, sluchátka tak pohodlně sedí a přesně doléhají. Krásně vytvořené mušle z anodizovaného hliníku mají revoluční mechanismus, který umožňuje jejich nezávislé otáčení a vyrovnávání tlaku. Náušníky jsou potaženy speciální textilní síťovinou, takže při poslechu doléhají na pokožku jako měkké polštářky. Akustická paměťová pěna náušníků jemně, ale spolehlivě těsní, což je základní předpoklad pro fantastický zvuk.
  • Dokonalý zvuk
    Díky výkonnému čipu Apple H1 v obou náušnicích, jedinečnému akustickému řešení, vyspělému softwaru a výpočetnímu audiu je zážitek z poslechu AirPodů Max přímo revoluční. Výpočetní audio pomocí deseti audio jader každého čipu blokuje okolní hluk a přizpůsobuje zvuk podle usazení náušníků. Filmové scény tak působí, jako by se odehrávaly přímo kolem tebe. AirPods Max nabízí neuvěřitelný prostorový zvuk s dynamickým snímáním polohy hlavy.
  • Vyspělé audio technologie
    Dynamický budič Apple pokrývá široký frekvenční rozsah a nechává vyznít jemné detaily každého tónu. S pomocí aktivního potlačování hluku, režimu propustnosti a adatptivní ekvalizace bude váš zážitek dokonalý, zda budete poslouchat hudbu nebo telefonovat. Na potlačování nežádoucího vnějšího hluku spolupracuje v AirPodech Max celkem šest mikrofonů namířených ven - ty rozpoznávají zvuky zvenčí - a dva mikrofony namířené dovnitř, které pomáhají analyzovat, co přesně slyšíš. Mikrofony s technologií formování paprsku izolují při hovorech tvůj hlas, aby byl slyšet čistě.
  • Intuitivní ovládání
    K ovládání slouží korunka Digital Crown známá z Apple Watch. Pomocí ní lze ovládat hlasitost, přepínání skladeb, přijímání hovorů. AirPods Max navíc mají samostatné tlačítko hlukového filtru, jehož stisknutím lze přepínat mezi aktivním potlačováním hluku a režimem propustnosti.
  • Výborná výdrž
    AirPods Max vydrží až 20 hodin poslechu na jedno nabití při zapnutém aktivním potlačování hluku nebo režimu propustnosti / 20 hodin přehrávání filmů se zapnutým prostorovým zvukem / 20 hodin hovorů. Za 5 minut se nabijí zhruba na 1,5 hodiny poslechu.
  • AirPods Max a Smart Case
    Smart Case udržuje sluchátka v ultra úsporném režimu, ve kterém si baterie zachovává úroveň nabití.
  • Životní prostředí
    Při hodnocení vlivu na životní prostředí bere Apple v úvahu celý životní cyklus produktu. AirPods Max neobsahují bromované zpomalovače hoření, neobsahují PVC ani berylium.

Technická specifikace

Bluetooth verze: 5.0
Čip: Apple H1 (v obou sluchátkách)
Počet mikrofonů: 9, 8 pro aktivní potlačování hluku, 3 pro snímání hlasu
Výdrž baterie: až 20 hodin, 1,5 hodiny poslechu za 5 minut nabití
Rozměry: 168,6 x 187,3 x 83,4 mm
Hmotnost (sluchátka): 384,8 g
Hmotnost (Smart Case): 134,5 g
Kompatibilita: iPhone, iPod, iPad, Apple Watch, Mac, AppleTV - všechny s nejnovější verzí operačního systému

Obsah prodejního balení:

  • AirPods Max
  • Smart Case
  • Příručka rychlého startu
  • USB-C kabel s konektorem Lightning
  • dokumentace

Produktové video


Recenze na Apple AirPods Max, Pink

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.