Apex Legends (Champion Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 419901
ElectronicEN dabing

Apex Legends (Champion Edition) [NSW]


Dobyjte hru Apex Legends, free-to-play střílečku Battle Royale, kde se legendární postavy se silnými schopnostmi spojí v boji o slávu a štěstí na okraji Frontier.


Osvojte si neustále rostoucí seznam rozmanitých legend, hlubokou taktickou hru týmu a odvážné nové inovace, které zvyšují úroveň zážitku Battle Royale – to vše v drsném světě, ve kterém je všechno. Vítejte v dalším vývoji Battle Royale.


Soupiska legendárních postav

Ovládněte rostoucí seznam mocných Legend, z nichž každá má svou vlastní jedinečnou osobnost, silné stránky a schopnosti, které je snadné vyzvednout, ale jsou náročné na skutečné zvládnutí.


Sestavte si svou posádku

Vyberte si svoji legendu a zkombinujte jejich jedinečné schopnosti spolu s ostatními hráči a vytvořte dokonalou posádku.


Strategická Royale bitva

Použijte své schopnosti a svůj důvtip k uskutečňování strategických hovorů za běhu a přizpůsobujte síly své posádky novým výzvám.


Žánrově se rozvíjející inovace

Zažijte zcela novou škálu inovativních funkcí, které pozvednou žánr Battle Royale, včetně Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory a zcela nového způsobu zapojení do akce s nasazením Jumpmaster.


Sladký loot

Pusťte se a drancujte se spoustou výkonných zbraní, různými doplňky a užitečným brněním, které vás ochrání v bitvě. Po bitvě sbírejte množství kosmetických možností pro přizpůsobení své postavy a zbraní a odemkněte nové způsoby, jak se předvádět během boje.


Tato hra obsahuje volitelné herní nákupy virtuální měny, které lze použít k získání náhodného výběru virtuálních herních předmětů.



Balení neobsahuje paměťovou kartu a vyžaduje připojení k síti internet, kde si stáhnete hru pomocí kódu, který je součástí balení.

Recenze na Apex Legends (Champion Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.