ANNO History Collection CZ

Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
Kód produktu: 409409
UbisoftCZ titulky

ANNO History Collection CZ [PC CIAB]


Zahrajte si (anebo si připomeňte) RTS fanoušky oblíbenou stratégii budování města a její přídavky, nyní kompletně aktualizované na moderní operační systémy. Anno History Collection budou Vaše města vypadat lépe než kdykoliv předtím, a to díky rozlišení až 4k.
ANNO 1602
Zažijte začátky série Anno díky aktualizované a optimalizované hře Anno 1602 a jejího přídavku New Islands, New Adventure, který obsahuje dostatečně náročné kampaně a další bonusy. Hra je dostupná v angličtině.
ANNO 1503
Ponořte se do klasické hratelnosti a dávno ztraceného režimu pro více hráčů díky hře Anno 1503 a jejího přídavku The Treasure, Monsters & Pirates, který obsahuje 12 dodatečných napínavých scénářů pro jednoho hráče s různými úrovněmi obtížností, 3 dodatečné dlouhodobé hry a další dodatečný obsah. Hra je dostupná v angličtině.
ANNO 1701
Připomeňte si klasickou hratelnost prvení hry ze série 3D Anno a přídavku Potopený drak, který obsahuje 11 dodatečných strhujících misí v kampani, editor světa, 4 dodatočné postavy a další obsah, který obohatí Váš zážitek. Hra je dostupná s českými titulkami.
ANNO 1404
Užijte si úchvatnou hratelnost doopravdové budovatelské klasiky s přídavkem Benátky, který obsahuje až 60 dodatečných předmetů a 300 dodatečných úloh a stejně tak přináší novinky jako obchodní závody, nalodění a pod. Hra je dostupná s českými titulkami.
Už jste tyto původní hry hráli a stále máte uložené pozice?
Užijte si všechna vylepšení jako režim v okně bez okrajů a vylepšený posun kamery a pokračujte ve svých nynějších hrách díky kompletní kompatibilitě uložených pozicí!
Užijte si aktualizovanou a rozšířenou funkčnost hry pro více hráčů, úplně poprvé včetně Anno 1503.
Tato edice stejně nabízí bonusový obsah včetně soundtracků a tapet.

Balení neobsahuje fyzický nosič, pouze kód na stažení hry.
Ke stažení hry je vyžadované připojení k síti internet a aktivace v systému Uplay.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingPL titulky

Recenze na ANNO History Collection CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.