Aliens: Fireteam Elite [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 289 Kč
Cena bez DPH: 1 065 Kč
 
Kód produktu: 439384
FocusEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Aliens: Fireteam Elite [Steam] [ESD PC]


Aliens: Fireteam Elite Deluxe Edition přidává do hry Endeavor Veteran Pack a Endeavor Pass, které zahrnují čtyři dodatečné kosmetické DLC - včetně class kit skiny, barvy zbraní, doplňky na hlavy a další - ty budou vydány zároveň s nadcházejícími update>.


2022. Záhadný nouzový signál přesměruje Vaši údernou jednotku mariňáků na LV-895 ve vnějších koloniích, kde na Váš příchod již čekají smrtící legie xenomorfů, ukrytá korporátní tajemství a prastaré mimozemské trosky. 

Hra Aliens: Fireteam Elite, zasazená do ikonického světa Vetřelce, je kooperativní střílečka z pohledu třetí osoby, ve které jde o přežití a ve které se Váš úderný tým zocelených mariňáků ocitá v zoufalém boji, kde se snaží zažehnat hrozbu vyvíjejících se xenomorfů.

Bojujte proti vlnám děsivých xenomorfů a syntetickým nepřátelům z řad Weyland-Yutani po boku dvou hráčů či počítačových spoluhráčů, zatímco vy a Váš úderný tým budete zoufale zápasit ve čtyřech jedinečných kampaních, které do světa Vetřelce přinášejí nové příběhy. Vytvořte si a přizpůsobte vlastního koloniálního mariňáka, vyberte si z celé řady tříd, zbraní, vybavení a perků a bojujte proti obrovské přesile v této napínavé střílečce, ve které jde o holý život.


Dokonalý lov

Zahrajte klíčovou roli v epických událostech, které se odehrávají 23 let po původní trilogii Vetřelce, jako koloniální mariňák na palubě UAS Endeavor, kde bojujete proti děsivé hrozbě xenomorfů. Strhující grafika, ikoničtí nepřátelé, realistické prostředí, silné zbraně, futuristické vybavení a děsivé zvuky, v kombinaci s novými příběhovými linkami v řadě znovuhratelných kampaní, to vše rozšiřuje příběh veleúspěšných filmů.


Přežijte v hnízdě

Čelte obrovské přesile proti více než 20 druhům nepřátel, včetně 11 různých xenomorfů v rámci evoluční škály od facehuggerů po praetoriány, z nichž každý má vlastní inteligenci a dokáže přepadnout, oklamat a zlikvidovat zraněné mariňáky. Využívejte krytí a osvojte si týmovou strategii, abyste přežili mimozemské hrozby, zatímco se na Váš úderný tým budou valit ze všech stran, budou vylézat ze dveří a ventilací, lézt po stěnách a stropech a útočit z temnoty s nevídanou divokostí.


Přizpůsobte si úderný tým

Vyberte si z pěti jedinečných tříd: střelec, demoliční expert, technik, doktor a průzkumník – z nichž každá má vlastní speciální schopnosti a perky. Využijte rozsáhlý arzenál více než 30 zbraní a 70 doplňků ve snaze zlikvidovat hrozbu Vetřelců. Inovativní tabulka perků upravuje a vylepšuje Vaše schopnosti, zatímco jedinečný systém karet výzev mění přístup ke každé misi v kampani a nabízí nový zážitek s každým přechodem.



Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na Aliens: Fireteam Elite [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.