Alekhine 's Gun PS4

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 349537
MaximumEN dabing

Alekhine 's Gun [PS4]


Je čas vrcholu studené války, čas globální nejistoty a civilních nepokojů. Hrajete v roli agenta Alekhine, vysoce schopného ruského profesionálního vraha vedeného morálním kompasem, který vás zavede do tajné operace neschválené zemi, které jste předtím sloužili.

Pracujete po boku amerických agentů CIA, vaše mise je jasná, ale to jak ji splníte je vše kromě toho, při tom každou minutu narůstá nukleární nátlak. Nepřátelé a spojenci se splývají, pravda je tak nejasná jako vaše identita. Ve světě kde jeden špatný pohyb může být vaším koncem, navigace v novém směru přichází se svou cenou.

  • Procházejte 11 otevřených úrovní:
    Hrajte v otevřených prostředích, s nelineárních misemi fascinujícími spojenými státy, Evropou a kubánskými lokalitami. Prozkoumejte mnoho cest, ukrytých místností a nesčetných metod pro provedení zadání. Volně se pohybujte ve vašem okolí. Poperte se s úkoly v pořadí, které si sami určíte.
  • Ovládejte vaše mise:
    Splňte všechny úrovně v rámci mise podle vaší osobní strategie a herního stylu. Experimentujte s taktikami jako používání jedů, nastražení nehod, nebo záměrným trestným upozorněním stráže.
  • Maximalizujte vaše ohodnocení utajení:
    Vytvářejte rozptýlení, odomkýnajte zámky, využijte nepřátelské převleků, získejte důležité dokumenty pro objevení nových informací a využijte specializované zbraně pro zbavení se nepřátel. Získejte další zbraně po každé úrovni podle vaší schopnosti dokončit misi bez zisku pozornosti.
  • Zažijte špionáž ve studené válce:
    Hra Alekhine’s Gun se odehrává v době extrémního nepřátelství a nátlaku, v počátcích studené války po konci druhé světové války, až po kubánskou raketovou krizi v začátcích šedesátých let dvacátého století. Užijte si filmové scény, které přidají vrstvy intrik a nabídnou informace, které pomohou v rozuzlení zápletky, zatímco budou nabízet historickou perspektivu tohoto období.

  • Recenze na Alekhine 's Gun

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.