Akiba 's Trip: Undead & Undressed PS3

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 249645
NISEN dabing

Akiba 's Trip: Undead & Undressed [PS3]

Hra Akiba’s Trip: Undead & Undressed je akční RPG v otevřeném světě, ve které musíte dokončit řadu misí ve virtuální Akihabara, populární Electric Town čtvrti Tokia. Cílem je identifikovat upírů nazývaných Synthisters pomocí herní smartphone aplikace, pak je zatáhnout do boje a přinutit je svléknout své šaty, aby byly jejich těla plně vystaveny slunečnímu záření. S unikátním bojovým systémem, ve kterém se každodenní předměty stávají zbraněmi, několika příběhovými cestami, různými postavami, pocházejícími z existujících anime a video herních sérií a výpravy se sociální satirou a jemnými narážkami na japonskou popkulturu, je hra Akiba’s Trip nadpřirozeným zážitkem pro hráče v každém z nás.



  • Všechny otevřené prostory tokijské čtvrti Akihabara byly pečlivě vymodelovány s více než 130 obchody z reálného světa.
  • Cokoliv může být zbraní, od baseballové pálky přes komiksy po základní desku a jednotlivé složky oblečení můžete zaměřit, svléknout a přidat do svého vlastního inventáře.
  • Vaše volby ve hře určují jakým způsobem se rozvíjí příběh, což zase vede k jednomu z mnoha jedinečných zakončení.
  • Smartphone ve hře se používá pro kontrolu emailů, čtení komentářů na službě Pitter, přijímání vedlejších úkolů, třídění reklamních letáků, spouštění aplikací pro identifikování nemrtvých a mnohem, mnohem víc.

  • Recenze na Akiba 's Trip: Undead & Undressed

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.