Adventure Time: Pirates of the Enchiridion [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
309 Kč
Cena bez DPH: 255 Kč
 
Kód produktu: 415804
OutrightEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion [Steam] [PC digital]


Finn a Jake zachránili zemi Ooo vícekrát než mohou spočítat, ale tentokrát toho mají až nad hlavy. Někdo se zmocnili Enchidirionu a zaplavil zemi Ooo. Pomozte Fiinovi a Jakeovi na jejich cestách po moři a řešte s nimi různé hádanky. Při snaze odhalit viníka můžete využít i členy posádky, bojovat na suchu či moři a používat různé schopnosti.


V dosud nejpohltivejším dovrodružství můžete ovládat Finna, Jakea, BMO a Marceline při plavbě na nové lodi. Volně prozkoumejte známá království a míta, nebo se vydejte do nezmapovaných oblastí.


V novém rychle laděném tahovém systému soubojů soupeřům porátáte všechny kosti. Využijte schopnosti, kouzla, předměty a pomozte vaší partii porazit nepřátele. Díky novým schopnostem soupeřům udělíte mega zranění a vylepšíte si vaše postavy za získané dosh body.


Pro získání vodítek si musíte povídat s různými postavami. Při výslechu postav si někdy musíte zahrát na dobrého a špatného policistu. Sbírejte informace, získávejte odměny a objevujte boční úkoly či tajné mapy lokalit.


 

  • Volně prozkoumejte zemi Ooo, objevujte tajná místa, sbírejte odměny a zahrajte si s oblíbenými postavami.
  • Vydejte se na plavbu mezi královstvími, nebo objevte nezmapovaná místa.
  • Vylepšujte si hrdiny, využijte předměty, kouzla, lektvary a unikátní schopnosti hrdinů.
  • Nové dobrodružství dabované originálními hlasy ze seriálu.

    Jedná se o digitální verzi hry Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 


Recenze na Adventure Time: Pirates of the Enchiridion [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.