3mk Twist Automatic Car holder

Cena s DPH
249 Kč
Cena bez DPH: 206 Kč
 
Kód produktu: 452498
3mk

3mk Twist Automatic Car holder [3MK450393]

O produktu:

  • Stabilní a jemný
    Hlavním účelem držáku do auta je pevné a stabilní uchopení. Klip dokonale přizpůsobí šířce telefonu. To zajišťuje, že váš telefon z držáku nevyklouzne ani při jízdě po nerovných cestách nebo při ostrých zatáčkách. Inteligentní modré klipsové prvky reagují na pohyb jemným, ale pevným utažením těla telefonu. Díky držáku do auta Twist Automatic™ si můžete být jisti, že váš telefon je na cestě v bezpečí.
  • Jednoduchá instalace
    Chcete upravit polohu upnutí? Žádný problém. Díky technologii Clean&Use™ lze držák namontovat a odstranit vícekrát bez ztráty přilnavosti. Přísavka vždy pevně přilne k povrchu, což zaručuje plný komfort při používání navigace v telefonu. Důležité je, že přesouvání držáku nezabere doslova žádný čas. Přísavku můžete uvolnit a připevnit pomocí praktického tlačítka ventilu. Jedno kliknutí a máte hotovo. S Twist Automatic™ je váš telefon vždy tam, kde jej chcete mít.
  • Nabíjení během jízdy
    Dlouhé cesty autem mohou být vyčerpávající, zejména pro baterii v telefonu. Aplikace v telefonu tak můžete používat bez omezení i na velké vzdálenosti. Praktický výřez v držáku umožňuje zapojit nabíjecí kabel během jízdy. Pohodlné a bezpečné. Hledáte spolehlivého společníka na cesty? Vyberte si držák do auta Spider Gravity™!

Obsah prodejního balení:

  • 3mk držák do auta


Recenze na 3mk Twist Automatic Car holder

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.