3mk Nabíječka HyperCharger 20W USB-C + USB-A PD 3.0 QC, bílá

Cena s DPH
289 Kč
Cena bez DPH: 239 Kč
 
Kód produktu: 452487
3mk

3mk Nabíječka HyperCharger 20W USB-C + USB-A PD 3.0 QC, bílá [3MK447003]

O produktu:

  • Buďte plně mobilní
    Jedna nabíječka= více zařízení. Pokud často používáte svá mobilní zařízení, zejména na cestách, tato 20W nabíječka je to, co potřebujete. Vybavili jsme ho nejmodernější technologií Power Delivery (PD), takže můžete rychle nabít svůj chytrý telefon a tablet, jakož i svůj velký notebook. Důležité je, že se nevystavujete riziku poškození baterie, protože síla nabíjení se přizpůsobí vašemu zařízení. Nabíječka s PD vám poskytuje úplnou mobilitu, ať jste kdekoli.
  • Vybitá baterie? Žádný problém.
    S 3mk nabíječkou už nebudete ztrácet drahocenný čas nabíjením chytrého telefonu nebo tabletu. Je vybavena inovativní technologií rychlého nabíjení Quick Charge 3.0, aby se vaše zařízení rychle nabila. 20W nabíječka je ideální pro osoby, které chtějí zůstat ve spojení 24 hodin denně.
  • Nabíječka, která se připojuje
    Když cestujete, vezměte si, co potřebujete – svůj chytrý telefon, notebook, tablet a samozřejmě Hyper Charger 20W. Rychle nabije až 2 zařízení současně. Skvělé řešení pro každého, komu záleží na čase. A co víc, 3mk nabíječka spojuje nejen zařízení, ale i lidi – každý do ní může zapojit své mobilní zařízení

Technická specifikace

Nabíječka
Výstupní napětí: 5V/9V/12V
Výstupní proud: max 3A
Výkon: max. 20 W

Obsah prodejního balení:

  • 3mk nabíječka


Recenze na 3mk Nabíječka HyperCharger 20W USB-C + USB-A PD 3.0 QC, bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.