3mk Hyper Silicone Cable USB-C/Lightning MFI 1m, 20W, bílý

Cena s DPH
239 Kč
Cena bez DPH: 198 Kč
 
 
Kód produktu: 452491
3mk

3mk Hyper Silicone Cable USB-C/Lightning MFI 1m, 20W, bílý [3MK444071]

O produktu:

  • O 600% výkonnější
    Kabel – jednoduchá, ale důležitá věc. Musí být odolný a spolehlivý ve všech situacích. Proto jsou 3mk kabely vyrobeny ze silikonového materiálu, který je až o 600% odolnější než standardní kabely. Můžete si být jisti, že se kabel nezlomí a nabije vaše zařízení vždy, když to budete potřebovat.
  • Maximální pohodlí
    3mk kabely se úhledně srolují a snadno se vejdou do kapsy kalhot nebo kabelky. Extrémně měkký, ale zároveň vysoce flexibilní materiál, takže kabel můžete rychle srolovat a odložit, když jej nepotřebujete. A co víc, vždy jej můžete uložit do speciálního silikonového organizéru, který dostanete s kabelem.
  • Pro extrémní teploty
    Kabel v ledem pokryté botě? Žádný problém – stačí jej vyjmout a zapojit! Silikonový materiál vysoce odolný vůči teplotám, takže své zařízení připojíte bez ohledu na teplotu kabelu a okolí. Naše kabely fungují při teplotě +200 °C i -60 °C.
  • Funkční a bezpečné
    3mk kabely se snadno připojují k vašemu chytrému telefonu, tabletu a notebooku. Dokonce ani hrubé pouzdro nebude překážet, protože kabely jsou vhodné pro pouzdro – snadno se vejde do zásuvky zařízení is hrubými pouzdrami, jako je Armor Case od 3mk. Důmyslné drážky na hliníkových koncích usnadňují připojení kabelu do zásuvky zařízení.

Obsah prodejního balení:

  • 3mk silikonový kabel


Recenze na 3mk Hyper Silicone Cable USB-C/Lightning MFI 1m, 20W, bílý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.