3mk Bezdrátová nabíječka 3in1, bílá

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 452493
3mk

3mk Bezdrátová nabíječka 3in1, bílá [3MK483056]

O produktu:

  • Nabíjí se indukčně
    Je čas odejít od kabelů! Hyper Wireless Charger využívá technologii bezdrátového nabíjení, díky čemuž je maximálně pohodlné nabíjení telefonu, hodinek a sluchátek současně. Máte-li zařízení s indukčním nabíjením, tato nabíječka je pro vás ideálním řešením. Jednoduše jej vložíte na místo – nabijete – použijete. Rychlé nabíjení ve velkém stylu!
  • Technologie skládání
    Vyrážíte na cestu? Vezměte si s sebou nabíječku, nejlépe kompaktní a výkonnou! Taková je bezdrátová nabíječka Hyper Wireless Charger, kterou můžete složit do kompaktní velikosti a po rozložení rychle nabijete až 3 zařízení. Nabíječka se snadno vejde do kabelky nebo tašky, takže víte, že svá zařízení nabijete, kdykoli to budete potřebovat. S Hyper Wireless Charger nabijete, složíte a vyrazíte na cestu!
  • Vše pod kontrolou
    Při nabíjení 3 zařízení současně se chceme ujistit, že je vše pod kontrolou. Proto je bezdrátová nabíječka Hyper vybavena přepěťovou ochranou, aby bylo nabíjení telefonu, hodinek a sluchátek naprosto bezpečné. LED indikátor navíc ukáže stav baterie, takže budete vědět, kdy můžete svá zařízení opět používat. Bezpečné a pohodlné!
  • Plná kompatibilita
    Horní vysouvací nabíjecí plocha má speciální drážky a je určena k nabíjení chytrých hodinek od Apple, zatímco spodní nabíjecí plocha je ideální pro všechny ostatní modely indukčně nabíjených chytrých hodinek. Hyper bezdrátová nabíječka 3 v 1 15 W je perfektní volbou a vy se nemusíte o nic starat!

Obsah prodejního balení:

  • 3mk nabíječka


Recenze na 3mk Bezdrátová nabíječka 3in1, bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.