1971 Project Helios[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
Kód produktu: 411976
CobiEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

1971 Project Helios[Steam] [PC digital]


1971 Project Helios je tahová strategická hra, která kombinuje moderní vojenskou taktiku a boj z blízka. Střelné zbraně a vozidla jsou vzácné, konflikty a nepřátelské akce nemají konce a strašlivá zima ničí přátele i nepřátele na své cestě.


Osm postav musí spojit své síly pro společnou věc, kterou je nalezení důležitého vědce uneseného masivní stratokracií. Během cesty se budete muset vyhnout útokům lupičů, vyšetřit vojenské velitelství a proniknout na území nebezpečné anti-technologické náboženské sekty. Kampaň se odehrává v zamrzlém světě, ve kterém se osm lidí (každý s vlastními problémy a zájmy) připojí k jakémukoli dočasnému spojenectví s cílem nalézt jednu konkrétní osobu: Dr. Margaret Blytheovou. Po stopách jejího pobytu budete cestovat a bojovat bok po boku a poznávat ostatní spolubojovníky. V závislosti na strategických a osobních rozhodnutích budete tyto postavy vést k jednomu ze tří možných konců této hry.


  • Boj proti třem různým frakcím, z nichž každá má své jedinečné jednotky, strategii a výhody. Vojáci, odstřelovači, mazaní bandité, rytíři imunní vůči chladu, atp. Studujte své nepřátele, naplánujte si každý pohyb a přizpůsobte se všem konfrontacím!
  • Cestujte po různých místech, od vojenských enkláv, až po středověké žaláře. Tam můžete vyhledávat fulgora (jediný zdroj pro přežití), nové vybavení pro vaše postavy a informace o světě, ve kterém se nacházíte a informace o frakcích, kterým čelíte.
  • Když zjistíte, že zařízení je kompatibilní s každou postavou, můžete odemknout a vylepšit nové dovednosti a zkombinovat je tak, aby byly perfektní pro vaši strategii
  • Použijte veškerý fulgor (jediný zdroj k přežití), který najdete k rozmrazení vašeho života, snížení chlazení a oživení padlých jednotek.

    Jedná se o digitální verzi hry 1971 Project Helios, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


Recenze na 1971 Project Helios[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.